15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

5 bin YTL ödeyecek

Ünlü futbolcu Tanju Çolak'tan alacağını tahsil edemediği için mahkemeye başvuran şahıs davayı kazandı.

Edinilen bilgiye göre, dekorasyon firması sahibi Ruhi Canpolat, 2 yıl önce Tanju Çolak'ın ortağı olduğu Bursa'daki bir fabrikaya 5 ayrı ofis yapmak için 11 bin YTL'ye anlaştığını söyleyerek, "8 bin YTL'lik iş yaptıktan sonra Tanju Çolak tavandaki bir yeri beğenmeyerek benimle tartıştı. Bunun üzerine malzemelerime el koyarak beni ve elemanlarımı fabrikadan attırdı" dedi.

Bu hadise üzerine yaptığı iş karşılığı ünlü futbolcudan alması gereken parayı alamadığını belirten Canpolat, Bursa 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne alacak davası açtı.Yaklaşık 2 yıldır süren dava bugün sonuçlandı. Duruşmaya Tanju Çolak katılmazken avukatı Cemallettin Torun ile davacı vekili Mustafa Canbaz hazır bulundu.

Bilirkişi hazırladığı raporunda fabrikada inceleme yaparak, yapılan işin 7 bin 790 YTL olduğunu, Canpolat'ın 950 YTL'lik hatalı imalat yaptığını, borcun bir kısmını tahsil ettiğini ve davacının 4 bin 70 YTL alacağı bulunduğunu belirtildi. Bunun üzerine mahkeme, davalı Tanju Çolak'ın, 4 bin 70 YTL'yi kanuni faizleri ile birlikte ödemesine karar verdi.

Tanju Çolak'tan alacağını tahsil edemediği için zor durumda kaldığını belirten dekorasyon firması sahibi Ruhi Canpolat ise "Ben o çalışmayı borçlanarak yaptırdım. Ancak alacağımı tahsil edemeyince evime ve işyerime icra geldi. Telefonlarım kesilip 2 bilgisayarıma icra tarafından el konuldu. Mağdur oldum. Bu para bana zamanında ödenmiş olsaydı bu kadar üzüntü yaşamayacaktım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 14:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?