16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

5 yıldızlı otelde arbede çıkardı

Bodrum’da 5 yıldızlı otelde arbede çıkaran A. Ç. 1998’de Fransa’da yakalanan babası Alaaddin Çakıcı gibi şortla gözaltına alındı.

Organize suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı’nın oğlu A. Ç.ı Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’ndeki sosyetenin uğrak yeri 5 yıldızlı bir oteli bastı. Çıkan arbedede 3 kişi yaralandı. A. Ç. ve adamlarının olduğu ileri sürülen 15 kişi, dün saat 19.00 sıralarında 6 otomobille Maki Oteli’ne geldi. Ellerindeki tabancalarla otelin plajına inen Çakıcı ve adamları, etrafı kırıp döküp havaya ateş açtı. Oteldeki görevlileri de karşılık verince arbede çıktı. Garsonlar Aytekin Dörtyol, Aydın Kalkan ile Çackıcı’nın adamı D.B. tabancayla yaralandı. D.B.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Jandarma, Çakıcı ile 7 adamını gözaltına alındı.

3 TABANCA BULUNDU

Jandarma otelde iki tabanca ele geçirdi. A. Çakıcı’nın otomobilinde ruhsatsız bir tabanca bulundu. Çakıcı ifadesinde "Maki Beach Club’a dinlenmeye gittik. Otelin garsonları ve güvenlik görevlileri mekanı terk etmemizi isteyince tartışma çıktı. Hakaret edilince iş büyüdü. Ben ayrıldıktan sonra olaylar daha da büyümüş" dedi.

A. Çakıcı, babası Alaaddin Çakıcı’nın 1998’de Fransa’nın Nice kentinde şortla yakalanan babası gibi şortla gözaltına alındı.

DHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 10:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?