16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

6 yaşındaki çocuk otomobille kaza yaptı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde çalıntı otomobille trafik kazası yapan 6 yaşındaki çocuk, hafif yaralandı.

Merkez Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde İbrahim Söğütlü'ye ait 48 D 9787 plakalı otomobili çaldığı öne sürülen 6 yaşındaki H.G, söz konusu araçla Dalaman-Anakent yolu Gazi Bulvarı'nda park halindeki 48 D 4151 plakalı otomobile çarparak hasar verdi.

Ancak, yoluna yaklaşık 6 kilometre daha devam eden H.G, Muğla-Fethiye karayolu Anakent Mezarlığı yakınlarında otomobilin kontrolünü kaybederek, ağaca çarptı.

Kazada hafif yaralanan H.G, polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 6 yaşındaki çocuk, Dalaman Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

“HAYATIMDA İLK DEFA ARABA KULLANDIM”

Tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edilen H.G, hayatından ilk defa araç kullandığını belirterek, şunları söyledi:

“Arabanın anahtarı üzerindeydi. Arabaya bindim ve bir süre kullandım. Bir arabaya çarptım. Sonra biraz daha gittim ve araba ağaca çarptı. Ondan sonrasını hatırlamıyorum.”

Kaza yapan çocuğun annesi Cennet G. ise maddi durumlarının iyi olmadığını anlatarak, “Hastanede 400 YTL tedavi masrafı oldu. Bu parayı senet yaparak hastaneden çıkardık. İlaçlarını yardımseverler aldı. Oğlumun kullandığı arabada 7 bin YTL hasar meydana gelmiş. Bu parayı da ödeyecek gücümüz yok. Ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Dalaman Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise kaza sonrasında çocuğun ailesinin ifadesine başvurulduğunu söylediler.


a.a
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 11:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?