22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

7.5 aylık hamile kadın fuhuşta

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen fuhuş operasyonunda, ikisi Ermeni, biri Türk vatandaşlığına geçmiş Azeri asıllı kadın suçüstü yakalandı. Ermeni kadınlardan Sima K.'nin 7.5 aylık hamile olduğu belirlendi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, Foça Mahallesi’nde bir pansiyona gelen yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Dün gece pansiyona operasyon düzenleyen polis, ikisi Ermeni, biri Türk vatandaşlığına geçmiş Azeri asıllı olmak üzere 3 kadını fuhuş yaparken yakaladı. Ermeni asıllı kadınların pasaport ve vize tarihlerinin de geçtiği belirlendi.

Yakalanan kadınlardan Ermeni asıllı 26 yaşındaki Sima K., 7.5 aylık hamile olduğunu, kendilerini E.M. adlı kişinin para karşılığı zorla erkeklere sattığını iddia etti. Sima K., “Antalya bir Türk'le evlenmiştim Ondan hamile kaldım. 3 ay önce de boşandık. E.M., beni bu halimle zorla erkeklere pazarladı. Şikayetçiyim” dedi.

Polis, Sima K. ile birlikte yine aynı ülkeden Liana H. ve Azerbaycan asıllı Aida K.’yı zührevi hastalık taşıyıp taşımadığını belirlemek üzere Fethiye Devlet Hastanesine sevk etti. Muayenede, Sima K. ile Aida K.’da Hepatit B ve bel soğukluğu hastalığı çıktı. Liana H.’de ise herhangi bir hastalığa rastlanmadı.

Polis kadınları zorla pazarladığı belirtilen E.M'yi yakalamak için çalışma başlatırken, 2 Ermeni kadının sınır dışı edileceği kaydedildi.
Hürriyet İnternet/DHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 03:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?