16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

8 aylık çifti kaza ayırdı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 8 aylık evli çiften 1'i hayatını kaybetti, diğeri yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Erdekli işadamı Alp Ertek, geçtiğimiz haftasonu eşi Hande Ertek'le birlikte Erdek yakınındaki bir otele akşam yemeği yemek ve Bursaspor-Fenerbahçe maçını izlemek için 10 E 2200 plakalı aracıyla yola çıktı.

 Erdek çıkışında Gedeve mevkiinde yola fırlayan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran Alp Ertek'in kullandığı araç, kontrolden çıkarak bariyere çarpıp takla attı. Kazada Alp Ertek yaralanırken, emniyet kemerini takmadığı belirtilen eşi Hande Ertek ise araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Ağır yaralanan Hande Ertek, olay yerine gelen ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti. Hande Ertek'in cenazesi Erdek'te toprağa verildi. 

Kazanın ardından genç çiftin Erdek'teki evlerinde büyük üzüntü hakimdi. Hastaneden taburcu olan Alp Ertek, "Biz çok büyük bir aşkla ve sevgiyle beraberdik. Hiçbir gün kavga etmedik, birbirimizi üzmedik. Akşam saat 18.00'de yemeğe gidecektik.

 Eşimle bir otel restoranına gitmek için yola çıktı. Yolda karşıma bir köpek çıktı, onu ezmemek için direksiyonu kırdım. Nereden bilirdim ki karımı, canımı, hayatımın güneşini alacağını. Emniyet kemerini taksaydı belki böyle olmayacaktı, yanımda olacaktı. O kadar temiz, iyi niyetli bir insandı. Daha 23 yaşındaydı. Çocuk istiyorduk. Onu annem, babam, bütün aile herkes seviyordu. Allah nur içinde yatırsın. Onu çok seviyorum, ölünceye dek seveceğim" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 02:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep eren IP: 212.175.115.xxx Tarih : 20.03.2007 15:06:56
Allah size ve ailenize sabır versin.eşinize de Allah tan rahmet diliyorum.