16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

'Aboneliği iptal edin indirimli ADSL alın'

TTNet’in başlattığı indirim kampanyasından eski abonelerin faydalanamıyor olmasına bir tepki daha geldi... 

Türk Mühendisleri Birliği Derneği Genel Başkanı Bülent Gürsoy, TTNET’in yüzde 50 indirimli ADSL kampanyasından faydalanmak isteyen tüketicilere, “Kendi aboneliğinizi iptal edin, eşiniz ya da çocuğunuz adına ADSL alın” tavsiyesinde bulundu. 

TTNET’in başlattığı “Yaz Fırtınası” adlı ADSL kampanyasıyla ilgili olarak, “Kampanyanın yüzde 50’lik fiyat indirimi, tüm kullanıcılara uygulanmalıdır” dedi. Gürsoy, yaptığı yazılı açıklamada, TTNET’in, 4 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan, “Yaz Kampanyası” başlattığını, kampanya dahilinde ADSL kullanım ücretlerinde yüzde 50 indirime giderek, ücretsiz modem dağıtımı yapıldığını hatırlattı. 

Kampanyadan yararlanabilmek için “Yeni ADSL abonesi olmak ve ADSL aboneliğini 1 Haziran 2007 tarihinden sonra iptal ettirmemiş olmak” şartlarının bulunduğunu hatırlatan Gürsoy, “Süreklilik içeren bir konu olan fiyatlandırma hakkında, mevcut kullanıcıların da bu haktan yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Yüzde 50’lik fiyat indirimi tüm kullanıcılara uygulanmalı” dedi
Türkiye
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 07:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATİH AKSOY IP: 88.227.19.xxx Tarih : 7.06.2007 09:14:39
sayın gürsoy tüketiciler adına çok doğru bir girişimde bulunmuş.Tebrik ediyorum. Buradan çıkacak olan karar aynı konuya benzer olanlarada emsal teşkil edecektir. Kablolu yayınlardaki gibi.