20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Acun Ilıcalı'nın rekor gecesi

Var mısın Yok musun programı önceki gün engelliler için 'Engelleri Kaldıralım Kampanyası' başlattı. Fakir zengin herkes canlı yayındaki kampanyaya gönül verdi.

Bağışlar 4 milyon YTL'yi aştı.Vatandaş ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Show TV'de yayınlanan 'Var mısın Yok musun' adlı yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı'nın, TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) ile birlikte düzenlediği yardım kampanyası büyük yankı uyandırdı.

ÜNLÜ ÜNSÜZ ARADI

Görme engelli Evren'in yarışmacı olduğu program saat 20.00'de başladı. Evren yarışırken, Acun Ilıcalı sık sık 'Engelleri Kaldıralım Kampanyası' ile ilgili bilgi vererek vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti. Evren'in 100 bin YTL'yi kazandığı yarışmadan sonra "Var mısın Yok musun" bağışlar için canlı yayın başladı. Acun Ilıcalı ve programının eski yarışmacıları, dünyanın her tarafından bağlanan kişilerle sohbet ederek bağış topladı.

Yardım gecesi mali danışmanlık şirketi tarafından denetlendi. Serdar Bilgili, Emre Belezoğlu, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Abdulrahim Albayrak, Kadir Topbaş, Saffet Ulusoy, Dilek Sabancı, Ahmet Ağaoğlu, Şükrü Yazıcıoğlu, Ercan Saatçi, Metin Şen gibi pek çok ünlü sima da canlı yayına bağlanarak kampanyaya destek verdi. Engellilere yapılan bağış 4 milyon YTL'yi aştı

Bugün
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 03:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?