22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Adana'da gaspçı dehşeti

ADANA’da, kimliği saptanamayan 2 kişi, evi ve kimsesi olmadığı için Seyhan Nehri kıyısındaki parklarda yatıp kalkan 59 yaşındaki Osman Yovalı’yı sopayla dövdü, serçe parmağının ucunu bıçakla kesip koparttı, ardından da 15 YTL’sini gasp etti.

Mustafa Kemalpaşa Bulvarı yakınlarında, Seyhan Nehri kenarındaki parkta yaşayan Osman Yovalı’nın yanına gelen sopalı 2 kişi, para istedi. Yovalı'nın parasının olmadığını söylemesi üzerine, saldırganlardan biri sopayla dövmeye başlarken, diğeri ise elinde tuttuğu bıçağı yaşlı adama doğru salladı. Sağ elinin serçe parmağına isabet eden bıçak, Yovalı'nın parmağının ucunu kopardı. Saldırganlar, can acısıyla kendinden geçen Yovalı’nın cebindeki 15 YTL’yi alıp kaçtı.

Yerde yatan Yovalı’yı devriye gezen motosikletli polisler fark etti. Yaşlı adamın kopan parmağındaki kanamayı mendille durduran polisler, ambulans çağırdı. Yovalı, “Tanımadığım 2 kişi, paramı istedi, ben de vermek istemeyince sopa ve bıçakla vurdular. Ben zaten hayırseverlerin verdikleriyle yaşıyorum. Burada yatıp kalkan bir insanım. Ne istediler anlamadım” dedi.

Osman Yovalı, ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırılırken, polis gaspçıları arıyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2007 Cuma 12:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?