15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Adana'da gürültü cinayeti

Adana'da bir kişi, börekçide küfürlü konuştukları ve gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında, Yavuzlar Mahallesi, Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki Gündoğdu Börekçilik'te oturan Beytullah Gedik (25), iş yerine gelen Kadri H. (20) ve arkadaşları Hakan E. (20), Bülent K. (21) ile İsmet K.'yı (21), küfürlü konuştukları ve gürültü yaptıkları gerekçesiyle uyardı. Bunun üzerine şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kadri H., tezgahın üzerindeki bıçağı alarak Beytullah Gedik'in göğsüne sapladı. Ağır yaralanan Gedik, ambulansla kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Olayın ardından Kadri H. ile arkadaşları 01 NM 785 plakalı minibüsle olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, bir ihbar üzerine minibüsle kaçan şahısları kovalamaca sonucu Fatih Mahallesi Tellidere yolu üzerinde yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan Kadri H.'nin cinayeti kendisinin işlediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2007 Pazar 12:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?