16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Adem Doğan toprağa verildi

İstanbul Taksim’de yılbaşı kutlamaları sırasında açılan ateş sonucu hayatanı kaybeden üniversite öğrencisi Adem Doğan toprağa verildi.

Fatih İskenderağa Camii’ndeki cenaze törenine, Adem Doğan’ın ailesi ve okul arkadaşları katıldı.

Yılbaşı gecesi meydana gelen olaya isyan eden üniversiteli gencin ailesi, faillerin bir an önce bulunmasını istedi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Adem Doğan Gaziosmanpaşa Cebeci Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yılbaşı akşamı Taksim meydanında açılan ateş sonucu başından yaralanan Adem Doğan, dün hayatını kaybetmişti. 

Adem Doğan'ı öldüren meçhul şahısın aranmasına devam ediliyor.


aa
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2007 Cuma 16:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADEM BABAARSLAN IP: 88.234.251.xxx Tarih : 11.07.2007 00:16:19
ana gıbı yar ıstanbul gıbı dıyar sozumuzu degıstırmek ısteyen magandalar var bu sıralarda bu soz soyle kullanılıyor.ana gıbı acı ceken ıstanbul gıbı aglayan yok. nıce ademler bu ulkenın ekmegını yıyor suyunu ıcıyor hepsı bırer masum bu ademlerın veya onun gıbı dıger masum ınsanların yasama gayesı sadece ılerıde veya sımdı bırer maganda kursunumu yemek. bu soruna bızler dur demıcekmıyız artık her bırımız ulkenın gelecegnı dusunurken bu vurdum duymazlıga gormekten noksan kalmak nıye.artık bırlık olalım bu adaletsızlıge cozum yolu bulalım her duyarlı vatandas gıbı.gelın hep bırlıkte duyarsız kalan vatandasları uyaralımkı duyarsız kımse kalmasın. BIR GUN HEPIMIZ OLECEGIZ OLMEK ICIN ACELE ETMEYELIM OLDURMEK ICINDE CAHIL OLMAYALIM