19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Akillerin toplantısında gerginlik!

Akil İnsanların İç Anadolu Heyeti’nin Nevşehir’deki toplantısında, bazı sendika üyeleri, “Daha düne kadar Abdullah Öcalan ile görüşenler milliyetçi kesildi” diyen Nevşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı’nın üzerine yürüdü. Yaşanan arbede, sivil polislerin araya girmesiyle güçlükle önlendi.

Akil İnsanlar Heyeti’nin Kapadokya Dedeman Otel’de Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştirdiği toplantı gergin başladı. Kuruluş temsilcilerinin tek tek söz aldığı toplantıda Nevşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “Düne kadar Abdullah Öcalan ile görüşenler şimdi milliyetçi kesildi” demesi üzerine tartışma iyice alevlendi.

Salonda bulunan Türk Eğitim-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir oturduğu yerden kalkarak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’nin üzerine yürüdü.

Sert sözlerin havada uçuştuğu arbedeye salonda bulunan sivil polisler müdahale etti. Taraflar arasında yaşanan arbede polis ekipleri tarafından önlenirken, heyet toplantıya ara vermek zorunda kaldı. 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2013 Perşembe 16:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?