27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

AKP kampında mini etek krizi

ahu tuğba doğa beklerizAntalya'da Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya ile bazı AKP'li milletvekillerinin katıldığı davette, dekolte ve mini etekleriyle sahne alan ünlü mankenler Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz apar topar sahneden indirildi.

AKP üyesi işadamı Bedri Yalçın'a ait olan "Lık Lık" adlı üretimi Avusturya'da gerçekleşen enerji içeceğinin genel merkez binası açılışı için mankenler Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz, platformda tanıtım yaptı. 

Seyircileri eğlendirmek için katılımcılar arasından seçtikleri yarışmacılarla izleyicilere keyifli anlar geçirmeye çalışan mankenlerin gösterileri, bakanlar ve AKP'li milletvekillerinin gelmesiyle sona erdi. 

Bakanların yaklaştığı anons edilince ikaz edilen mini etekli iki manken eğlenceyi seyircilere belli etmeden noktalamak zorunda kaldı. 

Sinirlerinin bozulduğu öğrenilen Tuğba Özay, tören alanını erken terketti, Doğa Bekleriz ise arkadaşlarını telefonla arayarak moral bulmaya çalıştı.
Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 09:48:46
Güncelleme :26 Haziran 2006 Pazartesi 09:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut dag IP: 78.162.10.xxx Tarih : 3.11.2008 12:34:52

o açılışa bende katılmıştım böyle birşey yaşanmadı