20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

AKP'li yöneticiye silahlı saldırı

AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hakan Höbek, evine giderken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. 

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Dr. Hakan Höbek, Gebze'nin Darıca beldesindeki evinin yakınlarında silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan Höbek, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.
Edinilen bilgiye göre AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Gebze Merkez Hastanesi ortaklarından olan Dr. Hakan Höbek, Gümüş Vadi villalarında bulunan evine giderken, Eskihisar, Zeytinlikler civarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Hareket halindeki aracın içinde bulunan Höbek, şoför mahallindeki yan camdan giren kurşunun, sol yanağına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Aracı ile Gümüş Vadi bloklarının önüne kadar gelen Höbek, kapıdaki güvenliğe yaralandığını
söyleyebildi. Daha sonra olay yerine gelen ambulans ile Gebze Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Höbek, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Anadolu Sağlık Merkezi'ne sevk edilerek, yoğun bakıma alındı. Höbek'e yapılan müdahale ile ilgili açıklama yapılamadı ancak sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Hakan Höbek'in ablası, hastanenin acil servisi önünde fenalık geçirirken, Kocaeli il meclis üyeleri, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Merkez Hastanesi personeli ve yakınları hastane önünde hazır bulundu.


Öte yandan olayı soruşturan emniyet güçleri, olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ele geçirdi. Gebze Jandarma ekipleri, şüphelilerin ve olayda kullanılan aracın yakalanması için çalışma başlattı. Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli de hastaneye gelerek, olayla ilgili bilgi aldı.

a.a
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 02:40:39
Güncelleme :23 Ocak 2008 Çarşamba 02:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?