19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Alanya'da çocuklara striptiz şoku

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde bir lokanta, Sevgililer Günü için hazırladığı özel programda, üstsüz striptiz şov yaptırdı ve bunu çocukların izlemesine izin verdi.

STRİPTİZ şov, Mambo adlı restoranda gece yarısından önce ve sonra iki kez tekrarlandı. Masalar arasında ve barın üzerinde dans eden striptizci kadın, şovunda neredeyse çırılçıplak kaldı. Yarım saat süren şov sırasında üzerinde kırmızı dantelli çorap ve tanga külotla kalan dansçı kız, yabancı müzik eşliğinde erotik figürler sergiledi. Küçük çocuklar striptizciyi şaşkın gözlerle izledi. Bir süre sonra şaşkınlıklarını üzerlerinden atan turist çocuklar, cep telefonları ile striptiz yapan kadının fotoğraflarını çekti, kamera görüntülerini aldı.

Organize eden: Bizi bağlamaz

Organizasyonu hazırlayan Ersoy Yılmaz, oteller ve eğlence merkezlerine animasyon paketi hizmeti verdiklerini belirterek, "İşletmeler bizden çeşitli organizasyonlar hazırlamamızı ister, biz de hazırlarız. Hazırladığımız organizasyonu kimlerin izleyeceğini bilemeyiz. Bunu işyeri sahibi organize ediyor. Ancak genelde organizasyonlarımız turistlere yönelik olur" diye konuştu. Alanya bölgesinde birçok işletme ve eğlence merkezinde benzer organizasyonların yapıldığını söyleyen Yılmaz, striptizcilerin ise Rusya’dan gelip ajanslarına katılan kızlardan oluştuğunu kaydetti.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 13:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?