20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Ambulans geç geldi, kurtarılamadı

Kış aylarını İstanbul'da yazları ise Alanya'daki yazlık evinde geçiren tanınmış gözlük toptancısı 54 yaşındaki Garbis Çapan, sabah yürüyüşünde, kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye götürülmesi için çağrılan ambulansın 35 dakika sonra Çapan'ın bulunduğu yere ulaştığı iddiası üzerine kızkardeşi Nadya Taşçıyan Alanya'ya gelerek görgü tanıkları ile görüştü.


Alanya'nın Obagöl mevkiinde yazlık evi bulunan İstanbul’un tanınmış gözlük toptancısı evli ve 4 yaşında Stefani adlı bir kız çocuk babası Garbis Çapan, ailesiyle birlikte geçen ay yazlığına geldi. Önceki sabah 09.30 sıralarında yürüyüşe çıkan Çapan, aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Çevredekiler, 112 Acil Servis'i arayarak ambulans istedi. Görgü tanıklarının 35 dakika sonra geldiğini iddia ettiği ambulans ile Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülmek istenen Garbis Çapan, yolda öldü. Alanya Belediye Morg’unda yapılan otopside kalp krizinden öldüğü belirlenen Çapan, Perşembe günü İstanbul Feriköy'deki Ermeni Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ağabeyinin cenazesini almak üzere Alanya'ya gelen Çapan'ın kızkardeşi Nadya Taşçıyan, ambulansın geciktiğini iddia eden görgü tanıkları ile de görüştü.

Taşçıyan, cenaze töreninden sonra konuyu değerlendireceklerini söyledi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 19:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?