16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Anadolu Ateşi kaza geçirdi

İstanbul gösteriden dönen Anadolu Ateşi dans grubu üyelerini taşıyan midibüsün Boğaziçi Köprüsü'nde kaza yaparak devrilmesi sonucu 10 dansçı yaralandı. 

Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkan Anadolu Ateşi grubu üyelerini taşıyan 34 FUG 59 plakalı midibüs, Boğaziçi Köprüsü'nde bir otomobilin arkadan çarpması sonucu kontrolden çıkarak, devrildi. Kazada, midibüste bulunan 20 dansçıdan; Damla Ürk, Ali Gökler, Kadir Avcı, Serpil Akbulut, Gaffar Almaz, Can Güngör, Pınar Coşkun, Ayşegül Damaoğlu, Sibel Şabanoğlu ve Ömer Öktem yaralandı. Kazanın ardından hastaneye giden grubun sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
sabah
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2007 Pazar 00:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit özcanh IP: 85.103.173.xxx Tarih : 28.01.2007 11:47:08
Kaza geçiren ve yaralanan Anadolu Ateşi Dans topluluğu mensuplarına geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.İyileşip Muhteşem gösterilerine devam edeceklerdir. keyifle izlemeğe devam edeceğiz.ANadoluda İlk dans topluluğunun MS 157 de Aizanoi şehrinde Belediye bşk ve Helen Birliyi Üyesi Apuleus Eurakleus tarafından kurulduğu. bu topluluğun tiyatro binasına bitişik Stadium ve gösteri alanında dans ettileri ,topluluğun danscı sayısının 157 kişi den oluştuğu ifade edilmektedir.Pagan kültürünün hakim oldugu Aizanoi'de güzel sanatların tamamının en ileri şekilde yapıldığı ,Tiyatro Dans Spor At, At arabası vs yarışları her türlü şov yapılrdı.mekanlar halen ayakta durmaktadır iyi bir onarımla kullanıma açmak mümkündür.Tavsiye ederim Anadolu Ateşi Topluluğu gitsin bu mekanlarda gösteri yapsınlar.Tekrar geçmiş olsun der saygılar sunarım.