22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Ankara'da gündem dışı zirve

Hakkari'deki saldırının ardından Ankara'da Başbakan Erdoğan başkanlığında bir toplantı yapılıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hakkari'deki çatışmayla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile yaptığı toplantıya, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, MİT Müsteşarı Emre Taner, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şahabettin Harput da katıldı.

İstanbul'da halk oylaması için oyunu kullandıktan sonra Ankara'ya gelen Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da Çiçek ve Atalay ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan'ın, Çiçek ve Atalay ile yaptığı toplantıya bir süre sonra da Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Koşaner, MİT Müsteşarı Taner, Emniyet Genel Müdürü Köksal ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Harput da katıldı. Toplantı, halen devam ediyor.

Bu arada, İçişleri Bakanlığı'nda, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Çiçek,İçişleri Bakanı Beşir Atalay, MİT Müsteşarı Emre Taner, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan üst düzey yetkililerin de hazır bulunduğu bir toplantı yapılmıştı.

AA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2007 Pazar 15:57:33
Güncelleme :21 Ekim 2007 Pazar 19:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman kocacık IP: 88.228.68.xxx Tarih : 21.10.2007 16:36:52

Allah askerlerimize şans versin pkkyı çökertsin türk_kürt kardeştir pkk kalleştir