28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Antalya'da patlama: 3 ölü

Antalya'da Emniyet Müdürlüğü, Belediye İşhanı önünde meydana gelen patlamada, 3 kişinin öldüğünü, 1'i ağır 20 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Görgü tanığı anlatıyor:

Antalya Kaleiçi bölgesindeki Dönerciler Çarşısı'na yakın MNG Bank'ta çalışan bir kadın memur, Kenthaber muhabirine şunları anlattı:  "Çok yüksek bir ses duyduk. Çok korktuk. Dışarı çıktık. Her yerde kan ve çok sayıda yaralı vardı. Olay yerine çok sayıda ambulans geldi. Her yerden siren sesi geliyordu. Ölüleri hemen hastaneye götürdüler. Çok sayıda yaralı var. Her yer kandı."

Antalya'da Emniyet Müdürlüğü, Belediye İşhanı önünde meydana gelen patlamada, 3 kişinin öldüğünü, 1'i ağır 20 kişinin de yaralandığını açıkladı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Akif Aktuğ, patlamanın meydana geldiği bölgede gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye İşhanı önündeki park halindeki motosikletlerin arasında meydana gelen patlamada, 3 kişinin öldüğünü, 1'i ağır olmak üzere de 20 kişinin de yaralandığını söyledi. 

Aktuğ, yaralıların çeşitli hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğünü, savcılığın da olayla ilgili soruşturma başlattığını kaydetti. Olay yerinde kanıt ve belirleme çalışmalarının sürdüğünü, elde edilen bulguların daha sonra açıklanacağını kaydeden Aktuğ, olayla ilgili olarak 2
kişinin eşkalinin belirlendiğini, patlamanın nedeninin henüz belirlenmediğini, araştırmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

ÖLENLERDEN 2'SİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Bu arada patlamada ölenlerden 2'sinin kimliği belirlendi. Patlamada ölenlerden birinin, Şırnak doğumlu İmran Arık, diğerinin de emekli polis memuru Bakil Aykurt olduğu açıklandı. 

Olaydan sonra güvenlik çemberine alınan bölge araç ve insan trafiğinden arındırıldı.

Bu sırada olay yerine yaklaşık 200 metre ötede İsmetpaşa Caddesi'nde bir şüpheli paket görülmesi üzerine, cadde trafiğe kapatıldı ve bölgeye bomba imha ekipleriyle itfaiye araçları sevkedildi.
Kenthaber/AA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 17:24:27
Güncelleme :28 Ağustos 2006 Pazartesi 20:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?