22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Antalya’nın göbeğinde dehşet

Antalya’nın en işlek caddelerinden Güllük’te, dün sabah saat 08.30’da silah sesleri yankılandı. Hyde Crazy adlı giyim mağazasına gelen 41 yaşındaki Aziz Aydın ile 37 yaşındaki arkadaşı Ramazan Alpdağ, mağaza içinde önce sağa sola ateş açtı. Açılan ateş sonucunda 9 mermiden biri mağazanın işletme müdürü Alper Bezci’nin baldırına isabet etti.

Bezci acı içinde yerde kıvranırken, Aydın ve Alpdağ, bu kez ensesinden tuttukları Bezci’yi mağazanın girişine kadar sürükleyerek getirdi ve yere yatırdı. Çevredekilerin korku dolu bakışları arasında Aydın elindeki silahı yaralı haldeki Alper Bezci’nin kafasına doğrulttu.

TESLİM OLDULAR

Olay yerine gelen polisleri de yaklaşmamaları konusunda uyaran Aydın, "Bu dükkan benim. Bunlar benim ekmeğimi elimden aldılar. Kendilerini mafya zannediyorlar" diyerek bağırmaya başladı. Çevreyi kuşatan ekiplerin, yaklaşık 30 dakika süren çabaları sonuç verdi ve saldırganlar ikna edildi. Aydın ile Alpdağ ellerindeki tabancaları bırakıp teslim oldu. Hazır bekletilen ambulanstaki doktor ise yaralı rehine Bezci’ye ilk müdahaleyi yaptı. Antalya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bezci’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Aziz Aydın ile mağaza sahibi Kenan Doğan’ın ortak olduğu, bir süre önce anlaşmazlık sonucu ayrıldıkları ve aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunduğu belirtildi. Aydın’ın,Bezci’yi Doğan’ın adamı olduğu için vurduğu iddia edildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Mart 2007 Pazar 09:54:49
Güncelleme :18 Mart 2007 Pazar 09:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?