26
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Askeri Yargı da katılıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde tarihi bir zirve kararı aldı. Gül, son gelişmeleri değerlendirmek amacıyla Yasama, Yürütme ve Yargı başkanlarını yarın saat 12.30'da Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne davet etti.

ASKERİ YARGI DA KAYILIYOR

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yarın yasama, yürütme ve yargı organları başkanlarına vereceği öğle yemeğine Askeri Yargıtay ve AYİM Başkanlarını da davet ettiği öğrenildi.
Gül'ün Türkiye'nin son günlerde tartışılan gündem konularının da ele alınacağı ifade edilen öğle yemeğine, Askeri Yargıtay Başkanı Hakim Tuğgeneral Ahmet Alkış ve Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Tuğgeneral Turgut Arıbal’ın da katılacağı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Gül, böylece Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay Başkanlarının yanısıra askeri yargı başkanlarını da davet etmiş oldu.

GELİŞMELER KENTHABER'DE

ANKA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 13:36:10
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 15:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.245.56.xxx Tarih : 20.01.2009 21:39:59

aponun yargılanmasında nasıl sivil yargıçlar taleb edildi ise askerlerin yargılanmasında da mutlaka askeri yargıçlarda olması gerkli zaten gidişat öyle bir aya kalmaz askeri yargı bu olaylara el koyacak belkide yine darbe diye adlandırılacak ama sivil yargı ve savcı bu işin altından kalkamıyor bir numara görevini tamamladı yerine zenci başkan geldi daha mitten bile bilgi alınamadı