27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Astsubay istifa etti

Çorum'da bir erkekle eşcinsel ilişkiye girdiği iddia edilen ve söz konusu şahıs tarafından şantaj yapılarak para istenen astsubay, Osmancık İlce Jandarma Komutanlığı'ndaki görevinden istifa etti.


Samsun 19 Mayıs Üniversitesi öğrencisi T.B. adlı erkeğin ilişkiye girdiği ve ilişki sırasında gizlice yaptığı görüntü kaydında yer aldığı ileri sürülen öğretmen A.Ş., Astsubay İ.A. ve E.B. isimli başka bir şahsa M. A., T.B., N.E., S.E. ve H.F. ile birlikte şantaj yaptığı iddiasının savcılığa ulaşması üzerine soruşturma başlatılmıştı. T.B. ve beraberindeki 4 kişinin şantaj yaparak 10 bin lira civarında para aldığı iddiası ve bir süre sonra aynı olay üzerinden yeniden şantaj yaptıkları iddiası söz konusu 3
kişiden biri tarafından polise bildirildi. Olayda şantaj yaptığı iddia edilen 5 kişi geçtiğimiz pazar günü gözaltına alınmış H.F. hariç 4 tanesi tutuklanmıştı.


Tutuklamanın ardından hakkında soruşturma açılan Osmancık'ta görevli Astsubay İ.A.'nın pazartesi günü görevinden istifa ettiği ve Osmancık'ı terk ederek memleketi Ankara'ya gittiği öğrenildi. Çorum'da öğretmen olarak çalışırken açığa alınan evli ve iki çocuk babası A.Ş. hakkında ise soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?