20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Atatürk büstüne Öcalan posteri!

Diyarbakır'da polisin müdahalesi sonrası Dağkapı Meydanı'na gelen gösterici grup, meydanda bulunan Atatürk büstünün yüz kısmına Öcalan'ın posterini yapıştırdı.

Diyarbakır'da sabah saatlerinde başlayan KCK davası nedeniyle yer yer gerginlikler sürerken, belediye önünde polise molotof ve havai fişek atan gruba poliste sert müdahale etti. Kalabalık grup polisin kovalamacası sonucu Dağkapı Meydanı'na gelirken, meydanda bulunan Atatürk büstüne sarı, kırmızı, yeşil renklerde afiş ve Atatürk büstünün yüz kısmına da İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan'ın posteri asıldı. Göstericilerin astığı Öcalan fotoğrafı sonrası polisler gruba müdahale ederken, polis elindeki bıçakla posteri keserek Atatürk büstünden çıkarttı.

Diyarbakır'da sabah saatlerinde itibaren çıkan olaylarda polise taş ve molotoflu saldırı gerçekleştiren 81 kişinin şu ana kadar gözaltına alındığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 17:37:02
Güncelleme :19 Nisan 2011 Salı 19:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat IP: 88.233.12.xxx Tarih : 20.04.2011 00:02:32

adamınız daha uçakta satmadı mı lsizi yakalanıp getirilirken.o bezi oraya asınca bi tarafınız soğudu mu siz çok kaşınmaya başladınız eceli gelen  cami avlusuna işermiş.eşkıyaya ne yaparız  daha görmediniz bir şey.