19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Atatürk'ü AKP'li yaptılar

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Cumhuriyetin 83. kuruluş yıldönümü kutlamalarında AK Partili gençlerin taktıkları ve üzerinde parti amblemiyle Atatürk resmi bulunan yaka kartları tepki topladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 83. yıl dönümü kutlama programı sırasında AK Parti Aliağa Gençlik Kolları üyeleri tarafından takılan yaka kartları ilçe protokolünde tepkiye neden oldu. MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak ve diğer siyasi parti temsilcileri AK Partili gençlerin taktıkları yaka kartlarına tepki gösterdi.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'nun makamındaki bayramlaşmada elindeki rozeti gösteren MHP İlçe Başkanı Kaymak, ''Sayın Kaymakamım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni sırasında AK Partililer bu yaka kartlarını taktılar. O zaman ben de bozkurt bayraklı 500 Atatürk posteri ve Türk Bayrağı dağıtacağım. Cumhuriyet Bayramı hepimizin bayramı, burada parti propagandası yapılamaz'' dedi.

Kaymak'ın tepkisi üzerine Kaymakam Bulgurlu, ''Olayı araştıralım'' karşılığını verdi.
AA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2006 Pazar 16:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemalist IP: 85.101.172.xxx Tarih : 29.03.2007 18:51:46
Bunlar Atatürk'üde elimizden çalmaya çalışan kişilerdir.Atatürk her zaman için laik,demokrat ve sol görüşlü bir kişiydi.Lütfen Atatürk'e ve bize bıraktığı Cumhuriyete sahip çıkalım.YAŞASIN LAİK TÜRKİYE