24
Nisan
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Avukattan şok eden uyarı

Trabzon'da 55 yıllık avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, avukatlık bürosunun kapısına 'Eteksiz Bacakları ile Kalçaları Sıkıştıran 'Tayt-Don' giyen kadınlar Giremez. Günahtır. Haya ve Edebiyete Aykırıdır' yazılı uyarı kağıdı astı.

SOKAĞA ÇIKINCA UTANIP SIKILIYOR

Trabzon'daki birçok meslektaşıyla mahkemelik olan avukat Bayraktar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sokağa çıktığı zaman utanıp sıkıldığını söyledi. Bayraktar, tayt giyen kadınların vücudun tamamen ortada olduğunu belirterek, "Açık hava plajı oldu sokaklar. Tamamen serbest devlet, polis, baba karışmıyor. Bunun ilerisi gide gide felaket bekliyor bizi buna bizim sahip çıkmamız lazım. Bundan 10 sene önce böyle bir şey yoktu. Herkes saygısı kadını olarak vardı. 10 sene sonra daha da kötüye gidecek.

"AMİRLERİN BUNLARI VERMESİ LAZIM"

Çanakkale Savaşı ne için savaş ede millet ırzı için vatanı için savaş eder millet. Başbakan'da bu işi halletmesi lazım. Hali hazırda devletin arşivinde kıyafet kararnamesi var. Kadınların kıyafetleri çok normal tespit edilmiştir. Buna uymayan memur kadınlarının da cezası var. Amirlerin bunları vermesi lazım. Ama bugün o noktaya gelindi ki kadınlara kaşının üstünde gözün var. Gözünün üstünde kaşın var denilmiyor. Kadın tamamen açılıp saçılıp güzellik müsabakasına gider gibi geliyor" dedi.  

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2013 Salı 16:31:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.241.68.xxx Tarih : 21.03.2013 18:42:21

 neden sadece kadın üzerine gidiliyor ki amaç ne  erkeklerdende abuk subuk giyinen kollarına dövme yapanlar dinen hoş görüntü cizmeyen erkeklerde var onlarada yer verseydin ya sayın avukatım nerde senin adaletin  sen neyi savunuyorsun adlet yerine başka değerleremi görnül verdin  eğer öyleyse o avukat yazısını kaldır zira adalet  ahlakın dinin sosyal hayatın temelidir bu yoksa ne din yaşanır ne hayat toplumda ezilmesi kolay olan kadınların her ne amaçla hangi kisveyle ezmek istenirse  istesinler yanlış yoldadırlar ha birde şu var ununu eledin eleğini astın  o yazıyı daha gençken asacaktın  özellikle trabzonda nataşa dolu dönemde 89 ile 2000 arasında ben ozaman derdim adam gerçekten ahlaka önem veriyor trabzonda 5 sene kaldım  gençtim bir gün bana biri kadınlarla ilgili nasihat verdi 1 sene sonra rabası takla attı içinde iki nataşa öldü  şaştım kaldım ahlakın ahlak taytlıdamı taytsızdamı öyle bir dönemdeyiz ki anlamak çok zor