22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Aynı yatakta öldüler

KÜTAHYA’da çiftçilikle uğraşan 55 yaşındaki evli 3 çocuk babası Remzi Sertkaya ile kendisi gibi evli 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Hacile Karaman, cinsel ilişki kurmak için gittikleri evde tüpgazdan sızan gazdan zehirlenerek öldü.
Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Muratlı Köyü’nde çiftçilik yapan Remzi Sertkaya, aralarında ilişki bulunan Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Kurşunlu Köyü’nde oturan Hacile Karaman’la köyde damadına ait boş evde buluştu. İddiaya göre Sertkaya ile Karaman ısınmak için yaktıkları piknik tüpünün üzerine su kazanını koyup yatağa girdi. Daha sonra uykuya dalan ikili, kazandaki suyun kaynarak taşıp tüpü söndürmesi sonucu sızan gazdan zehirlenerek öldü.
Gece eve gitmediği için yakınları tarafından aranan Remzi Sertkaya’nın otomobili, İngöl’de oturan Veysel adlı damanının Muratlı Köyü’ndeki boş evinin önünde bulundu. Yakınları pencere camını kırıp içeriye girdiklerinde, Remzi Sertkaya ile Hacile Karaman’ı yatakta ölü olarak buldu. Cesetler otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2007 Cuma 17:53:05
Güncelleme :2 Şubat 2007 Cuma 18:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?