19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Babalarının boğazını kestiler

Manisa'da aracının içinde boğazı kesilerek öldürülen kamyon şoförünün eşi ve 2 oğlu, katil zanlısı olarak gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, kamyon şoförü Halil E. (46), geçtiğimiz hafta sonu Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde, 45 KH 419 plakalı Doblo marka aracın içerisinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatan Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri, Halil E.'nin boğazının kesilmesine rağmen aracın içerisinde kan bulunmamasından yola çıkarak cinayetin başka bir yerde işlendiğini belirledi. Ayrıca, cinayete gasp süsü verilmek için aracın içerisine bir miktar paranın saçıldığı saptandı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Uncubozköy Mahallesi Elmas Sokak 3/ 4 numaralı evde ikamet eden Halil E.'nin eşi A.E., oğulları A.E. (20) ve İ.E.'yi tek tek sorguya aldı. Yapılan çalışmalar sonucu evde iple boğularak öldürüldükten sonra boğazı kesilen Halil E.'nin olaya gasp süsü verilmek amacıyla araçla birlikte Kenan Evren Sanayi Sitesi'ne bırakıldığı tespit edildi. 

30 yıllık evli olduğu eşinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan A.E. ifadesinde, "Beni sürekli aşağılıyordu. Çok sefer de şiddete başvuruyordu. Çocuklarım da buna karşı geldiği zaman onlar da aynı şiddete maruz kalıyordu. Bu evliliğin daha fazla yürümesini istemediğim için boşanma hazırlıkları yapıyordum" dedi. Ölen şahsın çocukları A.E. ve İ.E.'nin ise, "Babam annemizi sürekli dövüyor ve ağza alınmayacak sözler sarf ediyordu. Bu tutumu bize de yansıyordu" dedikleri öğrenildi. 

A.E. ve İ.E.'nin babalarını annesine ve kendilerine şiddet kullanmasından dolayı dövdüklerini, iple boğarak öldürdükten sonra A.E.'nin babasının boğazını keserek gasp süsü verdiğini itiraf ettikleri bildirildi. Anne A.E. ile çocukları A.E. ve İ.E., haklarında düzenlenen evraklarla Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 16:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?