22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Babasının gözü önünde intihar etti

Konya'da 20 gün önce kaybolan 4 aylık evli sigortacı genç, kendisini bulan babasından kaçmak isterken otomobilde tabancayı kafasına dayayarak intihar etti.

Oğlunun aracının önüne atlayarak durdurmak isteyen ve bir süre ön kaputun üzerinde giden baba, oğlunun gözlerinin önünde intihar etmesiyle yıkıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, 19 Mayıs Mahallesi Saadet Caddesi Site Camii karşısında sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Konya'da sigortacılık yapan 4 aylık evli Hulusi Köroğlu (26), yaklaşık 40 bin YTL borcundan dolayı bunalıma girdi ve 42 ES 219 plakalı otomobiliyle birlikte kayıplara karıştı.

Köroğlu ailesi, oğullarının kaybolması üzerine polise başvurdu. Baba Kemal Köroğlu, 20 gündür kayıp olan oğlunun Samsun'da olduğu haberini alınca kardeşi Ömer ile birlikte bu şehre geldi.

Oğlunu aramaya çıkan Kemal Köroğlu, sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde buldu. Babasının kendisini bulduğunu gören Hulusi Köroğlu, Konya'dan geldiği aracıyla kaçmaya başlayınca ara sokaklara girdi.

Bu sırada oğlunun peşinden koşan Kemal Köroğlu, aracının önüne çıkıp durdurmak istedi. Aracın ön kaputunun üzerine çıkıp ayakları bir süre yerde sürüklenen ve hafif şekilde yaralanan Kemal Köroğlu, ne yaptıysa oğlunu durduramadı. Babanın çırpınışına rağmen aniden aracını durduran Hulusi Köroğlu, babasının gözleri önünde tabancayı sol şakağına dayayarak tetiği çekti.

Ne yapacaklarını şaşıran baba ve yanında bulunan kardeşi, çevreden yardım istedi. Feryatlar üzerine olay yerine gelen polis, Hulusi Köroğlu'nu aracın içinde kanlar içinde buldu. Olay yerine çağrılan 112 Ambulans Servisi ekipleri, kendini vuran gence müdahale etmek istedi, ancak aracının kapıları kilitli olduğu için polisten yardım talebinde bulundu.

Polis, aracın sol arka kelebek camını önce tabanca kabzası ile kırmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bu kez bir başka polis, elindeki taşı cama vurarak camı kırıp aracı açtı. Aracın teybinin sesini sonuna kadar açtığı fark edilen Hulusi Köroğlu'nun yapılan muayenesinde öldüğü tespit edildi. Polis, kendini vuran gencin sağ elinin yanında 1 adet 9 milimetre çaplı el yapımı ruhsatsız tabanca ele geçirdi. 20 gündür kayıp olan oğlunu bulduğu için büyük sevinç yaşayan Kemal Köroğlu, oğlunun gözünün önünde intihar etmesi üzerine adeta yıkıldı.

Hulusi Köroğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 4 aylık evli olan Hulusi Köroğlu'nun eşinin de hamile olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 12:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?