28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Bantta İBDA-C şifreleri

Hakkındaki iddiaları yanıtlamak için önceki gün iftardan sonra Show TV’ye çıkan ve kadın sunucu Defne Samyeli’yle görüşmeyi reddedip erkek muhabire konuşan Cüppeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü canlı yayında Acarkent’teki villasını 350-400 bin dolara aldığını açıkladı.

Oysa Cüppeli Ahmet Hoca, Hürriyet’in haberinden önce resmi internet sitesinde yayınlanan vaazında, villayı 125 bin dolara aldığını anlatmıştı.

VAAZINDA NE DEDİ

"Buranın alınması için Florya’daki 350 metrekarelik dubleks daire satılmıştır. Oralar çok ucuz, 3 sene evvel, 125 bin dolara. Acarkent’teki mülklerden tripleks villaların 125 bin dolar, 1000 metre arsaya 850 metre kapalı alan inşaatı bitmiş yerin 250 bin dolar olduğu, en pahalılarının 350-400 bin dolar olduğu gazete reklamlarında mevcut."

CANLI YAYINDA NE DEDİ

"Çocukların annesinin üzerine Florya’da bir daire vardı. İkitelli’de 2 daire, Çavuşpaşa’da yerler satıldı. Bunların parasıyla 350-400 bin dolar gibi bir paraya alındı villa."

YENİ ŞAFAK’A FARKLI

Yeni Şafak’ta dünkü "Para da villa da karımın" başlıklı haberde ise Ünlü, ’Villa eşimin. 400 bin dolara aldık, 35 milyarlık havuzu ve 90 milyarlık tadilatı da kayınpederim yaptırdı’ dedi.

Anadolu’da Vakit kızları karıştırdı

ANADOLU’da Vakit Gazetesi dünkü sayısında, Hürriyet’te yayınlanan deniz fotoğrafında Cüppeli Ahmet Hoca ile birlikte yüzerken görülen yüzü karartılmış mayolu kızın, açıklamaları yapan eski müridin 11 yaşındaki kızı olduğunu iddia etti. "Bir babanın kendi kızını bile istismar etmesi hayretle karşılandı" dedi. Ve kızın tam boy fotoğrafını ilk sayfadan okurlarına yüzü açık bir şekilde sundu. Halbuki yayınladıkları fotoğraftaki kız, Cüppeli Ahmet Hoca’nın kendi kızından başkası değildi.

Bantta İBDA-C şifreleri

CÜPPELİ Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün, önceki akşam Uğur Dündar’ın "Arena Özel" programında ekrana getirdiği 2000 yılının Ocak ayındaki Suriye tatilinin görüntülerindeki konuşmalarında İBDA-C örgütünün de adı geçiyor. Bir kısmı duyulamayan konuşmalarda Ünlü, yanındaki kişiye, "Menemen hadiseleri gibi, yaşın yanında kuru da yanıyor bu gibi olaylarda. Şimdi mesela İBDA-C’nin şeyi mesela Mahmut Efendi’ye veya bana bağlanıyor. (Aradaki iki cümle duyulamıyor). Bazı ileri gelen alimler, çevreleri var tabii, korktu terör olunca, gençlik ayaklanma yapınca. Hangi hocalar bunları yönlendirebilir ihtimaliyle bu hocalara, bize baskı yapmış olabilir veya sürdü kimini. Çoğu Medine’de" diyor.

Küçük cüppeli

Fatih Çarşamba’da 3 yaşından sonra babasıyla birlikte İsmailağa Camii’ne giden Cüppeli Ahmet Hoca, çocukluğunda annesinin namazlığını alıp sarık gibi başına sarar öyle namaz kılarmış.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 05:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?