16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Bartın'da trafik kazası: 3 ölü

Bartın'da, sabah saatlerinde meydana gelen 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazasında durumları ağır olan iki kişi daha hayatını kaybetti.

Karabük'ten Bartın istikametine giden Ahmet Canoğlu idaresindeki 34 VBZ 85 plakalı otomobil sürücünün tansiyonunun düşmesi sonucu kontrolden çıkarak takla atmıştı. Kazada Abdullah Canoğlu (28) hayatını kaybetmişti. Yaralanarak hastaneye kaldırılan baba Abdullah Canoğlu (60), sürücü Ahmet Canoğlu ve Hatice Canoğlu da tedavi altına alınmıştı. Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan baba Abdullah Canoğlu ile eşi Hatice Canoğlu da kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Önceki haber
Bartın'da aşırı sıcak sebebiyle tansiyonu düştüğü belirlenen sürücünün yaptığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Karabük'ten Bartın istikametine giden Ahmet Canoğlu yönetimindeki 34 VBZ 85 plakalı otomobil, Muratbey mevkiinde takla atarak kaza yaptı. Kazada araçta bulunan Abdullah Canoğlu (28) hayatını kaybetti.

3 YARALI
Baba Abdullah Canoğlu (60), araç sürücüsü Ahmet Canoğlu ve Hatice Canoğlu ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Ahmet Canoğlu, seyir halindeyken sıcak sebebiyle tansiyonunun düştüğünü ve gözlerinin karardığını belirterek, "Önüme aniden tabela çıktı. Tabelalara çarpmamak için direksiyonu kırdım. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 18:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?