22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Başbakanlık'ta şüpheli paket paniği

Başbakanlık Yeni Bina önünde bulunan otobüs durağına bırakılan şüpheli bir çanta vatandaşlar tarafından polise haber verilmesi üzerine polis alarma geçti. 

Başbakanlık Yeni Bina önünde bulunan otobüs durağına bırakılan şüpheli bir çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen çantadan spor malzemeleri ve giysi çıktı.

Alınan bilgilere göre, akşam saat 20.15 sıralarında Başbakanlık Yeni Bina önünde bulunan otobüs durağına bırakılan şüpheli bir spor çanta, vatandaşlar tarafından polis ekiplerine bildirildi. Çantayı inceleyen polis ekipleri, durumu acilen bomba imha ekiplerine bildirerek olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Başbakanlık önünde bulunan cadde tamamen araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Bomba imha ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çanta, fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Yapılan incelemenin ardından çantanın içinde giysi ve spor malzemeleri çıktığı tespit edildi.

Çanta incelenmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, çevrede geniş çapta arama başlatıldı. Çok sayıda polisin yaptığı aramalarda başka şüpheli bir duruma rastlanmadı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 22:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?