20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Batman'da olaylı yürüyüş

Batman'da, gösteri yapmak isteyen gruba polisler müdahale etti. Göstericiler polislere taş atarken, polislerde gaz bombasıyla karşılık verdi.


Batman'ın Gülistan Mahallesi'nde toplanan kalabalık AK Parti'ye yürümek istedi. Polislerin izin vermediği yürüyüşü sürdürmek isteyen kalabalık ile polis arasında gergin anlar yaşandı.

Polisin uyarılarını dikkate almayan grup terör örgütü PKK'nın başı Abdullah Öcalan lehine slogan atınca polisler müdahale etti. Gaz bombası atan polislere göstericilerde taşlarla saldırdı. Polisin müdahalesi sürerken, göstericiler Batman caddelerinde gösterilerini sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 14:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.47.xxx Tarih : 17.02.2008 15:35:43

Saygi deger Vatandaslar ve Türk milleti: Nasil olurda simdi ben bu sokaklara dökülüp benim milletime karsi Terörisligi savunan buradaki bütün olanlar, siz halan neyin pesindesiniz,koyun sürüleri gibi ortaligi kargasaya sürüklemekten ne anliyorsunuz. Siz kendinizi ne sannediyorsunuz,sizi kim koruyacak görmüyormusunuz,ginede o Kahraman Polislerimiz sizi koruyor, vah be sizin Allah belanizi versin zaten verdi,ama o beceriksiz yalaka Hükümetten baska bir sey beklenemez. Size defalarca Tarihlerimizden anlatilmis sizde bu Topraklarin evlatlarisiniz siz ne yapiyorsunuz,cikip Teröristi savunmak icin cok yazikki Tabaginla cörek yediginiz kaba pisliyorsunuz. Tüh size be siz söyle düsünüpte nereden gelmis kim oldugunuzu bile ögrenmeden Asli Babalariniz Olan Türk milletine saygisizlik yapiyorsunuz.Iste onun icin o Babalariniz Türkler size katlanmak sevdasinda ses cikarmiyorsa oturup düsünmeniz lazim Hayirsiz evlat diye dizlerimizi dövüyoruz.Aklinizi basiniza toplayin cahil kalmissiniz diye ortami karistiracagina bablariniza itaat etmeyi ögreniniz,yoksa evlat katili yapacaksiniz babalarinizi.Ey Kürt Vatandaslari yahu bu Ülkeyi istemiyen gider,yani ya sev ya terk et gitmisali.Bunun anlasilmayan yönü yok, bu yorumumu anlayana Sivri sinek saz anlamayana Davul zurna az. saygilarimla.Yilmaz