22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Bayramda kazaların bilançosu: 31 ölü

Ramazan Bayramı hafta sonuna rastladığı için tatil kısa olsa da tatilciler yine yollara döküldü. Yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarının bilançosu ağır oldu. Kazalarda 31 kişi öldü. İstanbul'da ise yarım günlük mesai sonunda trafik çilesi yaşandı.

Kısa bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler, öğlene kadar süren mesainin ardından yola çıktı. İstanbul'un Avrupa ve Anadolu'ya çıkış yollarında trafik uzun süre kilitlendi.

Öğleden sonra şehirlerarası yollarda artan trafikle birlikte kaza haberleri de art arda geldi. Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarında 31 kişi öldü, 90 kişi de yaralandı.

İstanbul'dan bayram ziyareti için Bolu'ya giden Çay ailesi de kaza geçirenlerden biriydi. Otomobilleri, aşırı hız yüzünden takla attı. 4 kişilik aile, 5 yaşındaki kızlarını kaybetti. 2 yaşındaki oğulları komada. Anne-baba ağır yaralı.

Ankara- İstanbul Tem Otoyolu'nda da bir minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Samsun'da 4 kişi, Adana Kozan'da 3 kişi, Erzurum, Manisa, Ankara'da ve Tekirdağ'da 2'şer kişi, Kahramanmaraş, Konya, Sivas, Düzce, Bilecik, Kastamonu, Zonguldak, Nevşehir ve Malatya'da da 1'er kişi kazalarda öldü.

CNN TÜRK
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2007 Cuma 12:49:08
Güncelleme :12 Ekim 2007 Cuma 17:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?