28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

'Beckham Rıdvan' öldü

Büyükçekmece'de yüzdüğü sırada teknenin pervanesine çarparak yaralanan "Beckham" lakaplı genç futbolcu Rıdvan Beder, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Büyükçekmece'de 28 gün önce arkadaşlarıyla tekne gezisine çıkan ve yüzdüğü sırada teknenin pervanesine çarparak yaralanan Rıdvan Beder (16) , hayatını kaybetti. 

İstanbulspor altyapısında futbol oynayan Beder, 26 Haziran'da yaşanan kazada sağ bacağını kaybetmişti. Karnında yırtıklar oluşan Beder, bağırsaklarında oluşan enfeksiyonun giderilmesi için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 8 kez operasyon geçirdi.
Geçirdiği operasyonlara rağmen, vücudunda oluşan enfeksiyon bir türlü giderilemeyen Beder, dün sabaha karşı öldü. Doktorlar, Rıdvan'ın geçirdiği kazada karın bölgesinde derin yırtıklar oluştuğunu ve vücutta oluşan enfeksiyon sonucu hayatını kaybettiğini belirtti.
Anne Güzin ve baba Hasan Beder, hastanede yaşam savaşı veren oğullarını bir an olsun yalnız bırakmadı. Evlerine gitmeyerek hastanenin bahçesine park ettikleri bir minibüsün içinde yaşamaya başlayan anne ve baba, çocuklarının ölüm haberiyle yıkıldı. Baba Hasan Beder, acı haberi alınca, "Canım gitti. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum" diyerek ağladı.

Adı kollarında
Birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalışan anne Güzin ve baba Hasan Beder'in oğullarının isminin başharfini de ellerine dövme yaptırdıkları görüldü. Rıdvan'ın sağlığına kavuşması ve tedavi giderlerine katkıda bulunabilmek için gitar çalarak para toplayan arkadaşları, hastane bahçesinde gözyaşı döktüler. Birbirlerine sarılarak ağlayan arkadaşlarından bazılarının da kollarına Rıdvan'ın ismini yazdırdığı görüldü. Genç futbolcu yarın Mimarsinan Kuba Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2006 Cumartesi 05:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslı pekdemir IP: 88.240.192.xxx Tarih : 25.10.2006 20:32:01
çok genç yaşta ölen rıdwan beder'e çok üzüldük.allah günehlarını affetsin.allah ailesine sabır wersin