15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Belediye Başkanı kanalizasyon çukuruna düştü

Aydın'ın Yenipazar ilçesi Belediye Başkanı Zafer Savcı, kanalizasyon çalışmasını yapan işçileri denetlediği sırada dengesini kaybedip kanalizasyon çukuruna düşerek, yaralandı.

Yeldeğirmeni Caddesi'nde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde görmek ve işçileri denetlemek üzere gelen Belediye Başkanı Zafer Savcı, çalışmaların olduğu yerdeki toprak zeminin kayması sonucu dengesini kaybedip 1.5 metre derinliğindeki çukura düştü.

Yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan Savcı, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Aydın 82. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir kaburga kemiğinin kırıldığı tespit edilen Savcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Belediye Başkanı Savcı, yaptığı açıklamada olayın aniden meydana geldiğini daha kötü bir şey olmamasının tek tesellisi olduğunu söyledi.



a.a
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 18:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
denizmen IP: 84.154.9.xxx Tarih : 15.01.2007 20:20:40
fazla merak iyi degildir sayin baskan! farz edinki o cukura bir cocuk düsseydi ?? ciddi olarak hic bir önlem yapilmamis olcagida budur ne derler kendi kazdigin kuyuya kendin düstün sözün bence yeri !!! saygilar! DENIZMEN