28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

'Beni aldattı' dedi, 300 bin YTL istedi

Sosyetik diş doktoru Ata Anıl, eşi Esra Anıl'ın balet Erdal Uğurlu ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. Anıl, kendisinin aldatılarak onurunun zedelendiğini ileri sürerek 300 bin YTL'lik tazminat talep etti.

Sosyetenin diş doktoru Doç. Dr. Ata Anıl ile eşi Esra Anıl arasındaki 'fotoğraflı boşanma düellosu'nda yeni gelişme oldu. Doç. Dr. Ata Anıl, eşinin İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde çalışan tenor Ali Murat Erengül ile koreograf ve bale sanatçısı Erdal Uğurlu ile ilişki yaşadığını öne sürerek, 300 bin YTL tazminat talep etti. İstanbul 2. Aile Mahkemesi'ne dilekçe veren avukat Levent Bıçakçı, "Müvekkilim, eşinin Ali Murat Erengül ile bundan önce de 'Erdal' adlı bir kişiyle ilişki yaşadığını öğrenmiştir. Aldatılan eş olarak dedikodumalzemesi olmasından onuru zedelenmektedir. 300 bin YTL tutarında manevi tazminat ve 'zina' nedeniyle tarafların boşanmalarına karar verilmesini talep ediyoruz" dedi.

'YANIMDA ÇALIŞIR'
Esra Anıl ise dilekçede 'Erdal' olarak geçen kişinin, 13 yıldır kendi şirketinde sözleşmeli olarak çalışan opera ve bale sanatçısı koreograf Erdal Uğurlu olduğunu ifade etti. Erdal Uğurlu da Ata Anıl hakkında, hakarete uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Uğurlu'nun uvukatı Hakan Özbey ise, "Ata Anıl'ın 'zina' suçlaması, boşanma davasına haklı mazeret üretme amacına yöneliktir" diye konuştu. 
SABAH
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 02:16:16
Güncelleme :9 Ağustos 2006 Çarşamba 03:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?