19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Berberde maganda kurşunu

Pendik'te 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Tugrul Güngörmedi, berberde traş olurken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı. Omuriliği zedelenen Güngörmedi'nin felç olabileceği belirtildi.

Olay dün saat 16.30 sıralarında Pendik Kaynarca Yayalar Caddesi Elvan Sokak içinde meydana geldi.

Arkadaşıyla birlikte berberde saçını kestiren, Buhara İlköğretim okulu 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğrul Güngörmedi, sırtına isabet eden bir kurşunla yere düştü. Vatandaşların yardımıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Tuğrul Güngörmedi tedavi altına alındı. Doktorlar, kurşunun yüksek bir yerden ateş edilen tabancadan çıktığını ve çocuğun sırtından girip omiriliğini tahrip ettiğini söyledi.

Baba Ömer Güngörmedi, “Yavrum bir magandanın yol ortasında ateş etmesi sonucu yaralandı. Doktorlar oğlumun sakat kalma ihtimali bulunduğunu, belki ömür boyu tekerlekli sandelyeye mahkum olabileceğini söylüyor. Devlet artık bu magandaların önüne geçsin. Bunun hesabını kim verecek” diyerek gözyaşı döktü. Hastanede yeğeninin başından bir an olsun ayrılmayan amca Lütfü Güngörmedi de, “Devlet biran önce böyle olaylara bir çözüm bulmalı. Önüne gelen rastgele ateş açıyor. Yeğenimin sakat kalma ihtimali olduğu söyleniyor” diye konuştu.

Polis ekipleri, Tuğrul Güngörmedi'yi yaralayan magandayı bulmak için soruşturma başlattı. Güngörmedi'yi yaralayan kurşunun çıktığı silahın kurusıkıdan bozma olduğu belirlendi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 11:25:24
Güncelleme :18 Ekim 2006 Çarşamba 11:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?