16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Beşiktaş’ın masörüne gözaltı

Beşiktaş’ın masörü Haluk Ülker, cep telefonu kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alındı. Haluk Ülker’in bavulunda 52 adet son model cep telefonu bulundu.

Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş teknik direktörlüğü döneminde siyah beyazlı kulüpte masör olarak göreve başlayan Haluk Ülker, dün saat 17.30’da Atatürk Havalimanı gümrük görevlileri tarafından gözaltına alındı. Emirates Havayolları’nın Dubai - İstanbul seferini yapan uçağı ile Dubai’den gelen Ülker, İstanbul’a kaçak yolla cep telefonu getirirken yakalandı.

Haluk Ülker’in bavulunda yapılan aramada 52 adet son model cep telefonu bulundu. Gümrük görevlileri tarafından durdurularak bagajları kontrol edilen Ülker’in bavulunda yaklaşık yetmişbin dolar tutarındaki Nokia, Samsung ve Imerjasjam marka cep telefonları ele geçirildi. Bagajına el konulan Ülker Bakırköy Cumhuriyet başsavcılığına sevk edildi.

ÖNER: ÜLKER’İN İZİNLİ OLDUĞUNDAN HABERİMİZ YOKTU

Yaşanan bu gelişmenin ardından konu hakkında bilgisine başvurulan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner’in yönetim kurulu olarak böyle bir gelişmeden haberdar olmadıklarını söyledi. Olaya çok üzüldüğünü de dile getiren Öner, Haluk Ülker’in Dubai’ye gitmek için teknik kadrodan izin almasının yeterli olacağını, ancak kendilerine böyle bir bilginin gelmediğini ifade etti.

GÜLTİKEN: İZİN VERDİK AMA NEREYE GİDECEĞİNİ BİLMİYORDUK

Beşikaş Menajeri Ali Gültiken ise Haluk Ülker’e izin verdiklerini, ancak nereye gideceği konusunda bilgisi olmadığını vurguladı. Gültiken, konu ile ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Övünç ÖZDEM / Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 13:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?