22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Bingöl'de 4 şehit, 3 günde 10 şehit

Bingöl'de operasyon : 4 asker şehit...  Üç gün içinde biri köy korucusu olmak üzere çatışmalarda  toplam 10  şehit verildi. Tüm Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da PKK'lı teröristlerle tam saha savaşılıyor... Çok sayıda terörist öldürüldü, bir o kadarı da elegeçirildi... Terör örgütünün çok sayıda silahına el konuldu...

Bingöl'de 4 şehit

Bingöl'ün Yayladere kırsalında, dün güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 4 asker şehit oldu.

Bingöl'ün Yayladere kırsalında sürdürülen operasyonda bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada, 4 askerin şehit olduğu bildirildi. Bölgede operasyonların sürdüğü kaydedildi.

Bingöl'ün Yayladere kırsalında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Dün akşamdan bu yana Bingöl'de şehit düşen asker sayısı dörde yükseldi.


DİĞER  ŞEHİT HABERLERİ

Dün Bitlis'te mayın pususunda şehit olan 1 asteğmen iki uzman çavuşun cenazeleri kaldırılmadan bu kez Şırnak'tan acı haber geldi.1 uzman çavuş, 1 er ve 1 korucu çıkan çatışmada şehit oldu. İki günde 6 şehit verilmesi sözde ateşkes bitti mi sorusunu akıllara getirdi.

Şırnak’ta, güvenlik güçleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik geniş çaplı operasyonlar devam ederken, dün akşam saatlerinde Şırnak’ın Küpeli Dağı bölgesinde çıkan çatışmada 1 er ve 1 köy korucusu şehit oldu. 

Güvenlik güçlerince Şırnak’ın Gabar, Besta, Cudi, Harekol dağlarında havaların ısınmasıyla hareket eden PKK’lılara yönelik başlatılan büyük operasyon aralıksız devam ediyor. Operasyonlara Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı, Akçay Tugayı, İkizce Jandarma Taburu ve köy korucuları katılırken, bölgede Bolu Dağ ve Komando Tugayı’da takviye olarak destek veriyor.

Şırnak’ın Küpeli Dağı bölgesinde dün akşam çıkan çatışmada, Piyade Komondo er Şeref Bulut ve köy korucusu Metin Kaya şehit oldu. Bulut’un Bolu Dağ ve Komando Tugayı'na bağlı birlikte görev aldığı ve Uludere nüfusuna kayıtlı olduğu, köy korucusu Metin Kaya’nın ise Şırnak’ın Güçlükonak nufusuna kayıtlı olduğu belirtildi. 

Güvenlik güçlerini şehit eden PKK’lı teröristlerin yakalanması için operasyonlar aralıksız sürdürülüyor.

Bestler Dereler bölgesinde güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sırasında da bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşıldı, ateş açılması sonucu Jandarma Uzman Çavuş Muhterem Yağbasan şehit oldu.

MAYIN PUSUSU

Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, dün Bitlis'e 20 kilometre uzaklıktaki Çeltikli kırsalında yaptığı arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK üyelerince önceden araziye döşenmiş olan mayın patladı. Patlamada, 1 asteğmen ile 2 uzman çavuş şehit olmuştu.

Polis noktasına roketatarlı saldırı 

Van'ın Başkale ilçesinde, bölge trafik denetleme istasyonuna terör örgütü PKK üyelerince roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, ilçe girişindeki bölge trafik denetleme istasyonu, saat 01.00 sıralarında terör örgütü PKK üyelerinin roketatarlı saldırısına uğradı.

Teröristlerin 2 roketatar mermisi attığı ve uzun namlulu silahlarla ateş açtığı saldırıda ölen ve yaralanan olmadı.

Roketatarların ihata duvarına isabet etmesi sonucu, istasyonun camları kırıldı.

İstasyonda nöbet tutan polislerin PKK'lı teröristlere ateşle karşılık vermesi üzerine yaşanan kısa süreli çatışmadan sonra teröristlerin kaçtığı bildirildi.

Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının ardından bölgeye Van'dan takviye kuvvet gönderildiğini ve konunun geniş çaplı araştırıldığını belirterek, istasyonda yapılan incelemede birtakım bulgulara rastlandığını, saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını ifade etti.

Teröristlerden biri yakalandı

Şırnak'ta Jandarma Uzman Çavuş Muhterem Yağbasan'ı şehit eden teröristlerden biri etkisiz hale getirildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bestler Dereler bölgesinde, güvenlik güçlerince yapılan operasyonlar sırasında dün Jandarma Uzman Çavuş Muhterem Yağbasan'ın şehit edilmesi olayına karışan gruba mensup 1 terör örgütü mensubunun, 1 adet roketatar ve 5 adet mühimmatı ile bugün etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Tunceli'de 3 terörist öldürüldü

TÜRK Silahlı Kuvvetleri, son 2 gün içinde 7 güvenlik görevlisini şehit olduğu, Bingöl, Tunceli ve Şırnak'ta kapsamlı operasyon başlattı. Hava destekli sürdürülen operasyonlarda PKK'lı teröristlerle sıcak temasın sağlandığı Pülümür'de 3 terörist öldürüldü. 

Tunceli'de dün çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li 4 terörist ardından örgütün örgütün Türkiye sözde Askeri Kanat Sorumlusu Cengizhan Pilav sağ olarak yakalandı. Pilav'ın cezaevindeki açlık grevleri sırasında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından affedildiği ortaya çıktı. 

Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın bölgedeki teröristlere yönelik önceki gün başlattığı operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Bingöl'ün Yayladere, Tunceli'nin Pülümür ile Nazimiye İlçesi'nin kırsal kesiminde sürdürülen operasyonlarda dünkü çatışmalarda Uzman Çavuş Bülent Yollu, Piyade Onbaşı Ramazan Özen, erler Mithat Sümer ve Halil Atlas şehit oldu. Tunceli 4'ncü Komando Tugay Komutanlığı, Hozat 51'inci Motorlu Tugay Komutanlığı, Bingöl 49'uncu İç Güvenlik Tugay Komutanlığı, Bingöl Jandarma Komutanlığı'ndan yaklaşık 13 bin askerin katıldığı operasyonda bugün Pülümür'ün Kızılmescit Bölgesi'nde sıcak temas sağlanan PKK'lı teröristlerden 3’ü öldürüldü. Yaklaşık 30 kişilik PKK'lı terörist grubun olduğunu belirlendiği bölge Tunceli'den kalkan 2 Kobra helikopter tarafından bombalanıyor. Askeri yetkililer, Pülümür, Nazimiye ve Yayladere bölgesindeki operasyonların tüm hızıyla sürdüğünü, teröristlerle zaman zaman sağlanan temaslarda çatışmaların yaşandığını belirtti. 

Terör örgütü PKK’nın sözde askeri kanat sorumlusu ‘Dr. Bahoz Erdal' kod adlı Hüseyin Feyman ile örgütün sözde Dersim Eyalet Komutanı ‘Baver' kod adlı Süleyman Şahin ile yaptığı telsiz konuşmasında saldırı talimatı vedi. Terörist Feyman, telsiz talimatında, “Artık her birim istediği eylemi yapabilir. Bu konuda bütün arkadaşları uyarın. Başkan Apo'ya yapılan saldırılar asla karşılıksız kalmayacak. Başkanımız zehirlenerek öldürülmek isteniyor. Bu durumda herkes üstüne düşen görevi yapacak'' dedi. Buna karşılık olarak terörist Şahin, “Başkanımızı zehirlemek bizi zehirlemek anlamına geliyor, gereken cevap verilecek. Dersim'i başlarına yıkacağız. Hepsi görsen şimdi neler olacak, her türlü eylemi yapacağız'' dedi. 

Şifreli yapılan bu görüşmenin güvenlik güçleri tarafından deşifre edildiği belirtilen konuşmalarında örgüt sorumluları arasında da, “Artık her birim kendi inisiyatifi ile istediği eylemi yapabilir, eylem yapmak için grupları serbest bırakın. Eylem yapmak için onay almalarına gerek yok, askerle karşılaştığınız yerde eyleminizi anında yapın. Uzaktan kumandalı bombalı saldırılar arttırılsın ve fedai eylemleri için bütün birimler harekete geçsin'' konuşmalarının geçtiği tespit edildi.

DHKP-C SORUMLUSU YAKALANDI; 4 terörist öldürüldü 

Tunceli'nin Hozat İlçesi kırsal kesiminde dün güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 2'si kadın DHKP-C'li 4 terörist ölü ele geçirildi. Güvenlik güçleri sürdürdükleri operasyonda örgütün sözde silahlı kanat sorumlusu olan Cengizhan Pilav’ı sağ olarak ele geçirildi. Pilav'ın 2002 yılında cezaevinde ölüm orucu eylemi sırasında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından affedildiği öğrenildi. Pilav'ın aftan sonra Yunanistan'a kaçtığı ve burada eğitim aldıktan sonra geçen yıl 6 teröristle birlikte Tunceli kırsal kesimine geldiği belirtildi. Gözaltına alınan Pilav’ın sorgusunun sürdürülüyor.

CUDİ VE GABAR’DA OPERASYON

Şırnak'ta 3 güvenlik görevlisini şehit olduğu Cudi, Gabar, Besta dağları ve Bestler- Dereler Bölgesi'nde hava destekli ve köy korucularının da katıldığı operasyon sürdürülüyor. Şırnak Tümen Komutanlığı'na bağlı 2 tugay ile komandoların katıldığı operasyonlarda Besta Dağı'nın Yeditepe mevkiinde teröristlerle ‘sıcak temas' sağlandığı ve çatışmaları sürdüğü belirtildi. Bu sabah saatlerinde bölgeye 10 helikopterle komandoların indirilirken operasyona binlerce askerin katıldığı belirtildi.

Bingöl'de 5, Şırnak'ta 1 terörist etkisiz hale getirildi 

Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 5, Şırnak'ta 1 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri ile PKK/Kongra-Gel terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmalarda bugün 2, dün 3 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, dün, yapılan arama tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada, bir terörist, bir adet RPG-7 roketatar silahı ve beş adet mühimmatı ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Aynı bölgede bir adet tuzaklanmış patlayıcı madde düzeneği, iki adet el bombası, muhtelif patlayıcı madde, iki adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, çok miktarda mühimmat ve tıbbı malzeme de ele geçirildi.

Açıklamada, dün Diyarbakır'ın Lice ilçesi dağlık arazi kesiminde bir adet RPG-7 tanksavar mühimmatı, bir adet el bombası, bir adet akü ve bol miktar yaşam malzemesi, Bitlis'in Merkez ilçesi dağlık arazi kesimde ise tuzaklanmış patlayıcı madde düzeneği bulunduğu, düzeneğin yerinde imha edildiği bildirildi.










aa/dha/cnn türk
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 11:14:06
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 11:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 88.244.52.xxx Tarih : 9.04.2007 23:24:57
"Tunceli'de 3 terörist öldürüldü TÜRK Silahlı Kuvvetleri, son 2 gün içinde 7 güvenlik görevlisini şehit olduğu, Bingöl, Tunceli ve Şırnak'ta kapsamlı operasyon başlattı. Hava destekli sürdürülen operasyonlarda PKK'lı teröristlerle sıcak temasın sağlandığı Pülümür'de 3 terörist öldürüldü. Tunceli'de dün çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li 4 terörist ardından örgütün örgütün Türkiye sözde Askeri Kanat Sorumlusu Cengizhan Pilav sağ olarak yakalandı. Pilav'ın cezaevindeki açlık grevleri sırasında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından affedildiği ortaya çıktı." işte bu durumda "insan" olan insan sormaz mı "ha bu cumhurun başı olacak adam kimlere hizmet etmiş" diye??

cığdem IP: 88.247.116.xxx Tarih : 9.04.2007 10:35:34
ARTIK DÜNYANIN SONU GELİYOR BU KADAR VİCDANSIZLIK İCİMİ ACITIYOR SON BULSUN İZLERKEN BURKULMAK İSTEMİYORUZ GÖZÜNÜ KIRPMADAN CANINI VEREN YİĞİTLERİMİZİ KORUYALIM HAKLARINI BİZ ARAYALIM ONLARIN ELİ KOLU BAGLI........NE MUTLUYUZ TÜRKÜM DİYORUZ!

asker ablası IP: 88.227.134.xxx Tarih : 6.05.2007 18:30:46
hergün binlerce şehidin ailesinin içi kan ağlıyor! çok merak ediyorum; o dağda, sözde kendilerini savunmak adına hayvanlar gibi yaşamayı göze alan teröristlerin hiç insani duyguları yokmu? acaba onların aileleri yataklarında rahat uyuyabiliyorlarmı? allah tüm askerlerimizi korusun şehitlerimizin ailelerine sabır versin ve umarım artık bu terör illeti yok olsun... şu üç günlük dünyada hiçbirşey bu acıyı yaşatmaya değmez.zaten yaşayan her insan özgürdür özgürlük için savaşmak diye birşey yok yeterki sevgi denilen duyguyu içimizde hissedelim ve artık düşmanlıktan vazgeçelim.

mahmut IP: 88.235.67.xxx Tarih : 9.04.2007 11:32:08
bu ülkeninn gücü o kadar büyük ki ama bu ğücü kullandırmayan sallak iktidar uyuyunnn sizee sandıkta öyle bir ders verilecek ki göreceksiniz bu şehitler siz den öyle bi hesap soracak ki ahirette bi ermeniye verdiğimiz değeri ne den bir daha 20_21 yaşında ki türk evlatına vermiyosunuzz Allah hepinizin belasını versin.insan hakları diye polis ve askerin elini kolunu bağladınız  cocuklarına gün doğdurdunuz bırakın artık bu ülkenin askerini polisini işini yapsınlar anca makam arabası ile geziyosunuz o kadar polisi arkanız da sürüklüyosunuz yeter artıkk.Şehitlerimize Allah rahmet eylesin ailelerine yüce Allahtan sabır diliyorummm

emre toroman IP: 81.214.205.xxx Tarih : 9.04.2007 20:21:18
erdem demirin ve 3 günde verılen butun sehitlerın intikamları en kısa surede alınacaktır TÜRK_İNTİKAM_TUGAYI_

recep özdemir IP: 88.232.222.xxx Tarih : 10.04.2007 12:17:21
vatan bızım toprak bızım ne mutlu turkum dıyene

remind_ser IP: 88.229.7.xxx Tarih : 10.04.2007 11:33:14
bu terör olayları hayatım boyunca beni derinden etkilemiştir... bunun önüne geçmek bu kadar zormu? diye düşünürüm hep.. aslında olay o kadar basit ki!... ilk önce bu hainlerin arkasındaki güçlerle ilişkini keseceksin, onların uyum süreci diye önüne sundukları seyleri reddedip, kapılareını herkese kapatıp ülkenin gelişimine harcıcaksın paranı ve işte o zaman kimse türkiyenin bilmem hangi mağarasında yakaladığı 300 teröristin bırakılması emrini veremez...işte o zaman ATATÜRKÜN RESMİNİ RESMİ DAİRELERDEN İNDİREMEZLER, BUNU UYUM SÜRECİNDE ÖNÜMÜZE KOYAMAZLAR. ama arkadaşlar bunları y apabilmek için başımıza TÜRK'üm diyebilen ve bu şehit kanıyla sulanmış toprakları canı gbi seven başbakan lazım..... yazık bunları hesabını veremeyecekler ahirette

Mirzabey (ÇUKURCA) IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.04.2007 09:27:43
Nereye kadar gidebileceksiniz bakalım merak ediyorum ben de çukurcada görev yapıyorum... Sizin çocukların aklına sokmaya çalıştığınız şeyleri biz eğitimle yıkacağız ve çabamız bu yönde... Allah şehidlerimize rahmet eylesin. TÜRK askeri her zaman bir ölür bin DOĞAR...

FATMA ŞİMŞEK / UŞAK IP: 88.241.96.xxx Tarih : 9.04.2007 13:37:06
Çok üzüldüm bu acı haberleri okuğum zaman.Allah rahmet etsin. Ailelerine de başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Yazık ya askerlerimize. Çok şehit verdik bu zamana kadar yeter artık ya. Bu vatanı bölmeye çalışan teröristlerin de Allah belasını versin.

dogan iskifoğlu IP: 88.228.71.xxx Tarih : 24.10.2007 18:16:13

lanet olsun pkk ya bunların hesabını şanlı türk askerlerimiz soracaktır ben diyarbakı lice de vatani görevimi yaptım türk silahlı kuvvetleri yenilmez şanlı türk bayragını dünya indiremedi pkkmı indirecek kahrolsun pkk şehitlerimize rahmet diliyoruz biz herzaman vatanımızın arkasındayız askerlik yaptım bidaha yaparım


Ahmet (Diyarbakır) IP: 88.229.191.xxx Tarih : 8.04.2007 16:08:59
terör ayıları kış uykularından uyandılar demekki... birimiz ölsek binimiz geliriz, Türk Askerini bu çapulcular yıldıramaz ama başımızdakiler asıl Askerimize ve Devletimize düşman. İçimiz kokuşmuş anlayacağınız. Şehitlerimizin Yakınlarına Allahtan sabır diliyorum, korkmayın kanları yerde kalmayacak. Zaten mekanları Cennet.

nusaybin kerem IP: 88.226.3.xxx Tarih : 10.04.2007 12:07:49
gerçekten çok acı bir duygu her iki taraftanda sonucta hepimiz insaniz artık buna dur demenin vakti gelmedimi hiç bir sorun insan öldürmekle sonuçlanmaz

ilker berber IP: 85.98.66.xxx Tarih : 16.10.2007 00:13:12

ben ohal bölgesinde görev yapan bir personelim bizler sadede ve sadece önemsenmek istiyoruz sadece hatalarımız yada başarılarımızla anılmak istemiyoruz.bizlerin önemsendiğini hissettirdiğiniz taktirde elbette vatan için gereğini yaparız teşekkürler.şehitlerimize .Allahtan rahmet dilerim.saygılarımla.


samet turgut IP: 88.226.4.xxx Tarih : 10.04.2007 11:03:55
siz değerli türk anaları türk babaları abilerim kardeşlerim siz merak etmeyin türk askeri var oldukca bu iamn gücü bu ALLAH VE VATAN sevdası bizlerde var oldukca bu vatanı kimse bölemez izin vermeyiz bende bingölde askerim sağlık poroblemlerim nedeniyle hastanedeyim yakında bende oparesyonlara katılacam kanım ve canım vatana feda olsun orda çatışan benim kardeşlerim DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

hr IP: 88.232.58.xxx Tarih : 8.04.2007 18:08:50
bu acılarımız ne zaman bitcek sayın komutanlarım şehitlerimizin mekanı cennet olsun tsk nın başı sağolsun kederli ailelere baş sağlığı dilerim izin verin evlatlarımızla beraber olup 3-5 tane çapulcunun kökünü silelim yeter artık analar bacılar eşler çocuklar ağlamasın NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE şehitlerim ruhunuz şad olsun. inşallah bu son olur yeter artık...

menderes ALTINTAS IP: 88.66.16.xxx Tarih : 8.04.2007 21:25:55
slm diyelim allahim yarabbim bu ne is anlamiyom ya neden bu genel kurmay uyuyor yetmedimi evletlarimizin oldugu geride acili aile biraktiklari yetmedimi akan goz yasiyetmedim hey uyuma sayin bas bakan uyuma genel kurmay bas bakanim yeter icim icime sigmiyor neden korkuyonuz neden duruyonuz anlamis degilim bu gun olen benim kardesim senin degilmi sayin genel kurmayim yoksa sizin evlatlariniz amerikada bizimkiler gabarda yuksek ovada olmaz olmaz yaziktir bu mektubumu bas bakana iletin lutven lutven akicak tek kan varsa olecek son kisi varsa oda ben olmaya hazirim yeter sayin buyuklerim amerikan usagi olmayi birakin eller saddami devlet basbakanini asti biz bir iti it demeyede kiyamam itinde serefi var o serefsizi asin getsin lutven sallayin onu artik icimiz rahat etsin yoksa turkiye kimleri asmadiki sira size gelir sayin buyuklerimbu koltuga yapismaya maas almaya gelmeyin gidin gabardaki askerime bakin sevgiler selamlar menderes altintas

semih SmHbRtc IP: 88.230.11.xxx Tarih : 9.04.2007 00:09:13
Şehitlerimize üzülmemek mümkün değil.Allah rahmet eylesin. bunlara artık dur demenin vakti geldi erdoğan ne tepki verecek bakalım..umarım başımız saolsun demez

Süleyman KARAEL IP: 212.156.191.xxx Tarih : 8.04.2007 21:19:38
Gözleri bu vatanı bu bayrağı görmeyen, akılları vatan millet sevgisinden uzak olup, bir BAŞ olma sevdası ile halkımızı perişan durumlara sokan ve kendilerinden başka hiç kimseyi düşünmeyen şerefli büyüklerimiz daha ne bekliyorlar. Apo şerefsizini orada köpekler gibi besleyip, dağlarda, ateş altında görev yapan askerimizi, polisimizi hiç düşünmeyen ve hala hiçbir şey olmamış gibi politik egolarını tatmin etmek isteyen muhteremler, daha ne kadar acı haber duyamıza izin vereceksiniz? Yazık değil mi bunca insana, günah değil mi bunca gözü yaşlı ailelere? Bırakın artık bu siyasi kavgaları, ağlatmayın artık anları, babaları, evlatları. Bu vatanı şanı ile şerefi ile korumaya çalışan Türk Askerini vurdurmayın ciğeri beş para etmez adi şerefsizlere. Vatanına, Milletine, Askerine, Polisine sahip çıkmayanların bu Ülkenin Başında ne işleri olur ki? Üzülerek Şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailelerine de Başsağlığı Diliyorum. Bu Vatan Bizim, Bu Vatan Hepimizin.

efkan can IP: 88.232.218.xxx Tarih : 8.04.2007 20:44:37
bu şerefsizlerin sonu nezamn gelecek metehan kardeşim ne kadar güzel anltmış allahım şehitlern ailerine sabır versin teröründe belasını versin yeter artık dökülen kanlarımz türk gencligi bu zamnlar için yol versinler alayının kökünü yakalım allahım sen askerimiz koru bu şerefsizlere fırsat verme BAŞIMIZ SAGOLSUN

ayşe kurt IP: 194.27.161.xxx Tarih : 8.04.2007 22:31:32
Bütün Türk Milletinin Başı SAOLSUN.Karların Erimesiyle Başladılar Yine İcraatlara Allahsızlar.Bitsin Artık BU ACI.ANLAYIN ARTIK HİÇ BİRŞEY ANKARA'DAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL!

Mehmet Saki IP: 87.176.184.xxx Tarih : 9.04.2007 15:33:38
Ey Türk Halki Ey Sehit Analari Uyanin Artik cakal sürüleri icerden ve disardan Türk Milletini ve Devletini Yikmak Istiyorlar. Her gün Askerlerimizi Sehid ediyorlar. Daha nekadar susacaksinis . Dahanekadar uyuyacaksinis. Sesimizi Feryatlarimizi Toplumsal Gücümüzü Göstermenin zamani Coktan Geldi ve Gecmektedir. Haydi Türkiyem Haydi Türk Milleti Kükre Artik.Sehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum. Saygilarimla.

gamze kırış IP: 88.232.27.xxx Tarih : 9.10.2007 17:52:58

bune vicdansızlıktır ve bu ne umursamazlıktır yarabbim,yazık günah ya,şehit ailelerine allahtan sabır diliyorum,


ebru akan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.04.2007 12:22:52
ya buna dur diyecek yok mu? neden sürekli bizim canımız yanıyor,döktüğümüz kanlar yetmedimi,daha kaç ananın yüreğine kor düşecek.Allah analarımıza sabır versin.Elimden gelse bütün terörleri bir kaşık suda bogarım.

tayfun IP: 85.103.38.xxx Tarih : 8.04.2007 23:19:35
Bunların tek sebebi yok borsa düşer yok doviz fırlar AB ne der diye diye Kürtlerle  kanka olan RTE hükümetidir.Barzani kankası darılmasın diye haburu kapatmayan Irak hava sahasını kullandıran RTE hükümetidir.

metehan IP: 88.229.107.xxx Tarih : 8.04.2007 16:36:48
Erdğan ın gözü ülkeyi görmüyor. tek düşündüğü Cumhurbaşkanı olmak çünkü şehit olan kendinin çocukları değil. Cocukları almanya da gemisi var. Adamın umrundamı değil. Adam gibi terörle mücadele kanunu çıkartmadı. Hatta terörist başına sayın şehit askerlere kelle diyenden medet umulurmu

hr IP: 88.232.58.xxx Tarih : 9.04.2007 12:08:04
bumu ateşkes akşam yatıyoruz şehit sabah kalkıyoruz şehit yeter yeter yeter buna hangi vicdan dayanır şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilerim

vedat reis IP: 88.229.185.xxx Tarih : 10.04.2007 00:51:23
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.. BU ÜLKEYİ SEVMEYEN DEFOLSUNNNNNNNN

taner ilhan IP: 85.110.199.xxx Tarih : 30.08.2008 18:42:39

slm ben bolu kom tugayında askerlik yapan bir askerimm inşalahbu gisişlee bitecekktir cektigimiz cile sizi takip etmekk ten zevk alıyorum sizi izlemeye devam edicez NE MUTLU TÜRKÜÜÜÜM DİYENE