15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Boğa alana koç hediye

Artvin’de bir besici yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle promosyon yaptığını duyurdu. Besici kurbanlık boğa alana koç veriyor, diğer kurbanlıklardan alanlara da döner ikram ediyor. 
Yusufeli ilçesinden gelen Metin Kundal, Artvin Belediyesince Çayağzı Mahallesi’nde kurulan kurban pazarında promosyonlu satış yapıyor. Kundal, kurbanlık satışını artırmak amacıyla kestiği koçtan döner yaptırıp her gün müşterilerine ikram ediyor, boğa alana ise koç veriyor.

Metin Kundal, döner uygulamasının vatandaşların dikkatini çektiğini belirterek, “Geçen yıl da bir promosyon yapmıştım. Yaptığım promosyon ile yaklaşık 200 kurbanlık satmıştım. İlgiden memnunum. Promosyon sayesinde kurbanlıklarım elimde kalmıyor” dedi. Bu yıl Yusufeli’nin Avcılar köyünden kurban pazarına 24 büyükbaş hayvan getirdiğini ifade eden Kundal, şunları söyledi: “Hayvanlarımı 2 bin rakımlı yaylalarda, doğal ortamda besledim. Büyükbaş kurbanlıklar, bin YTL ile 5 bin YTL arasında değişen fiyatlardan alıcı buluyor. Yaklaşık 1 ton ağırlığındaki 2 boğamı sattım. Karşılığında da satın alan kişilere promosyon olarak koç verdim.”

Ajanslar
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 20:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?