25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Bombalar bu kez parktan çıktı

İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir parkta, poşet içinde 2 el bombası bulundu.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, parktaki güvenlik görevlileri, bir ağacın altına bırakılmış poşet içinde 2 el bombası olduğunu görerek, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, çevreyi güvenlik çemberine alarak, el bombalarının bulunduğu yerde inceleme yaptı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünden gelen ekiplerin çalışmasının ardından, el bombaları, incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuvarına gönderildi. Terörle Mücadele ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

POŞETTEN MERMİ ÇIKTI
Öte yandan Ankara'da bir alışveriş merkezi önünde dün gece bulunan poşetten 200 adet G3 piyade tüfeği mermisi çıktığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde, Çankaya'daki bir alışveriş merkezi önüne bırakılan poşetten şüphelenen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, poşeti alarak incelemek üzere Emniyete götürdü.

Poşet içerisinden 200 adet G3 piyade tüfeği mermisi çıktığı, mermilerin incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildiği bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 12:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.245.232.xxx Tarih : 15.01.2009 00:44:48

biz istikbarat örgütleri nasıl çalışır bilmeyiz ama bir iki kişiden bu kadar kroki çıkması bir de bu adamların orta doğuda ve dünyada sayılı istikbarat örgütünün eski çalışanları yada iyi eğitilmiş her türlü savaş sanatını bilen subaylara ait olduğu idda edilmesi bu kişilerin böyle hatalar yapmaları ilginç haritalar krokiler havada uçuşması ve bu krokilerin hep bilgisayar kayıtlarında çıkıyor çok garip ama bilinmesi gereken bir konu var bir bilgisayar kullanıcısı internete girdimi hackerler yada kötü niyetli kişilerin bilgisayarına gönderdiği yüzlerde dosya ve programla savaşmak zorunda kalıyor birde mikrosoftun windowsa koyduğu ve ve herkesin bilgisayarına ulaşabileceği bir admin oturumu var bu oturumla gerekli kodları kullanarak bir kişinin bilgisayarını istediğiniz zaman o kişi evde yokken eğer fişe takılı ise otomatik açabiliyor ve o kişinin bilgisayarına uzaktan her türlü müdahalleyi yapabiliyor zaten bunu ilk almanlar farketti ve mikrosoftu almanyanın askeri ve sivil bilgilerini çalmakla suçladı bayağı bir sıkandal oldu ve almanya savunma alanında kendine has bir yazılım geliştirdi ve artık mikrosoft ürünü kullanmıyor en azından gizli dosyalarını kaydettiği bilgisayarlarda ama bizim her şeyimiz açık bence bu konuyu mahkemeye getiren herkez bilgisayardaki her tüğrlü delilin geçersiz olduğunu mahkeme kararı ile onaylatabilir