16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Boşanmak isteyen kadına kurşun

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde kendisine boşanma davası açan karısına ateş açan şahıs, 5 yaşındaki kızının ağır yaralanmasına neden oldu. Kızını ve eşini vuran adam olaydan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre Fatma K. (40) geçimsizlik nedeniyle eşi Mehmet K.(41)'ya boşanma davası açtı. Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde kalan Fatma K. boşanma davası açtıktan sonra kızı İrem K.(5)'yı da alarak 1 yıl önce akrabalarının bulunduğu Toprakkale ilçesi Öksüzler Sokak'ta ikamet etmeye başladı.

Bu arada eşinin kendisinden boşanmasını hazmedemeyen baba Mehmet K., pompalı tüfeğiyle beraber eşinin kirada oturduğu eve geldi. Eşiyle bir süre tartışan Mehmet K., av tüfeği ile bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Tüfekten çıkan saçmalarla Fatma K. hafif şekilde yaralanırken olay anında evde bulunan minik İrem kafasına aldığı saçmalarla ağır şekilde yaralandı. Anne ve ağır yaralı kızı önce Osmaniye Devlet Hastanesi'ne buradan da Adana Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Anne ayakta tedavi edilirken, ağır yaralı olarak yoğun bakıma kaldırılan İrem'in ise durumunun iyiye gittiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Olaydan sonra kayıplara karışan babayı arama çalışmalarının geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Sabah İnternet
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 15:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?