22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Böyle bir gelişmeyi beklemiyorduk

Oğullarının tutuklandığını televizyondaki haberlerden öğrenen Antakyalı Şabanoğlu ailesi, büyük bir şok yaşadı.
Terör örgütü PKK üyelerinin, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesindeki askeri birliğe saldırısı sırasında irtibat kesilen 8 asker, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Tutuklan askerlerden Antakyalı Jandarma Er Özhan Şabanoğlu'nun babası Bahattin Şabanoğlu, yaşanan bu gelişmenin kendilerini şok ettiğini belirterek, "Tutuklandıklarını televizyondan öğrendik, üzgünüz. Ama yapacak bir şey yok. Devletimizin bileceği bir durum bu. İlk kez dün oğlumla konuşabildim. Bana iyi olduğunu, askerlik borcunu tamamlayıp sonra geleceğini söyledi. Bugüne kadar hiçbir yetkili bize bu konu hakkında hiçbir bilgi vermedi. 22 gündür elimiz kolumuz bağlı evde oturuyoruz. Ben yevmiye ile çalışan biriyim, günlerdir telefon başında beklemekten, hiç çalışamadım. Oğlumun böyle olacağını bilmiyordum. Ben yetkililerden bilgi alıp, oğlumu görmeye gideceğim' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 06:55:23
Güncelleme :12 Kasım 2007 Pazartesi 07:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer ugur IP: 85.216.113.xxx Tarih : 12.11.2007 17:10:03

bu ülkede hersey normal .pkk li teröristler artik mecliste,özerklik isteyen bir kac cabucu meydanlarda,kuzey irakta terör yandaslarina is yapmak ülke menfaatleri icin gerekli !!!!!!!!!terörist öldürmek ise ceteciliye giriyor yani ülke menfaatini gözetiyorsan yandin.allah sonumuzu hayir etsin!!!!!!!!