15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Çadırda soba faciası:2 ölü

Karaman'da çöplük yanında kurdukları çadırda yaşayan
ailenin 2 çocuğu, çadırda çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti.


Olay, Urgan Mahallesi Kocadüz mevkisinde bulunan çöplükte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çöplük yanında kurdukları iki bölümlü çadırda yaşayan Kırkuşu ailesi, kağıt ve naylon atıklarını toplayarak geçimlerini sürdürüyordu.

Saat 20.00 sıralarında, çadırın çocukların yattığı bölümünde sobayı yakan anne Gülizar ve baba Metin Kırkuşu, çadırın diğer bölümüne geçerek dede Zade Kırkuşu ile birlikte çay içmeye başladı. Bu sırada yakılan sobadan çıkan kıvılcımlar, çocukların kaldığı bölümün tutuşmasına neden oldu.

Çıkan yangında içeride bulunan çocuklardan 2 yaşındaki Osman ile kardeşi 1 yaşındaki Şaban Kırkuşu yanarak hayatlarını kaybetti. Aynı yerde bulunan diğer kardeşler ise yangın sırasında son anda kendilerini dışarıya atarak kurtuldu. Olayın bildirilmesinin ardından gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Bu
sırada fenalık geçiren anne ve baba ile kardeşler, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İftaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından yaptığı kontrolde, çocukların cesetleri bulundu.
Jandarma, olayla ilgili soruştuma başlattı

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 02:52:50
Güncelleme :30 Ekim 2007 Salı 08:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah canlı IP: 212.175.112.xxx Tarih : 30.10.2007 00:44:35

bu haber beni derinden üzdü ne diyelim allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır.selam ve dua ile.