31
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Çağlar'a şok haciz

Cavit Çağlar’ın sahibi olduğu Nergis Havacılık’a ait 1997 üretimi Textron Bell 430 model iki helikopter, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) geçti.

Bursa’da haczedilen helikopterlerin her biri 5,5 milyon dolar değerinde. Helikopterlerden biri dün öğleden sonra İstanbul’a getirilerek Genel Havacılık şirketinin hagarına konulurken, üç aydır bakımda olan diğer helikopter ise gerekli tamirat yapıldıktan sonra İstanbul’a getirilecek. El konulan helikopterler, sınıfının en değerli ve donanımlı araçları arasında bulunuyor.

Bugün
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 07:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.47.xxx Tarih : 1.03.2008 13:04:34

oh oldu be gördünmu ,dinsizin hakkindan imansiz gelir bu memlekette senin gibi dinsizler oldugu sürece böyle imansizlar dinsizlerinkinide yiyemedikleri icin onlarinkileride almaya ugrasacaklar.Ne oldu iki tane helikopterin var nerden buldun vatandasin ayagina lastik yok nerde kaldi ayakkabi olsun,sen se iki helikopterle dolasiyorsun ,sen Devletin icine devletmisin hic bu yoksul insanlari görmüyormusun.Seni gidi göcmen geldin balkanlardan bizim kanimizi emer durursun ya, böyle iste bizim Tayyib sana dur demezmi sandin,eger bis sey yapmak istersen bak onlari kendi hissesine gecirmesin bir sahte evrak düzenlemeyle. Saygilarimla