16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çarpıp kaçtı, linçten polis kurtardı

ERZURUM’da ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki M.G., aşırı hız yaptığı cadde üzerinde Bayram Oğuzkan’a (11) çarptı. Yaya olarak olay yerinden kaçmaya çalışan M.G. ve yakınları mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Polis M.G’yi., ekip otosuna bindirerek kaçırdı.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Sanayi Semti'ndeki Güllü Caddesi üzerinde meydana geldi. Babasına ait 25 DE 499 plakalı otomobil ile şehir turuna çıkan M.G., Güllü Caddesi üzerinde aşırı hız yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden M.G., bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Bayram Oğuzkan’a çarptı. Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencisi Oğuzkan, çevredeki vatandaşlar tarafından Numune Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Ehliyetsiz sürücü M.G. ise yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Olaya sinirlenen mahalle sakinleri sürücü M.G.’nin yakınları olduğunu iddia ettiği iki kişiye saldırdı. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet timinin müdahale ettiği kavga büyümeden önlendi. Bu sırada çevrede arama yapan polis sürücü M.G.’yi kaza yerinden 200 metre uzaklıktaki bir evin bahçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Ekip otosuna bindirilen M.G., hızla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Numune Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alınan Bayram Oğuzkan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2007 Pazar 16:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?