16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Carrefour’da güvenlikçi şiddeti

Maltepe Carrefour’un güvenlik görevlis F.M., iş görüşmesi için gelen 25 yaşındaki Gökcan Ülker’i telsizle dövdü ve daha sonra da havaya ateş etti. M., vatandaşların şaşkın bakışları altında olay yerinden uzaklaştı.

Bayramın birinci günü Maltepe Carrefour’un güvenlik müdürü ile iş görüşmesi yapan 25 yaşındaki Gökcan Ülker, önceki gece saat 21.30 sıralarında, yine gelerek form doldurmak istedi. Ülker, daha önce görüştüğü güvenlik müdürünü odasında bulamayınca, güvenlik görevlisi F.M'den yardım istedi. M'in  "Sen kimsin ki müdürle görüşeceksin" demesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine M, elindeki telsizle Ülker’in başına defalarca vurdu. Yaralanan Ülker, kendini kaybederek yere yığıldı. Alışveriş merkezinin ortasında yüzlerce insanın bakışları arasında, belindeki tabancayı çıkarıp iki el de ateş eden M, "Dostumuz var, düşmanımız var" diye bağırıp olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çağrılan sağlık ekiplerinin serum taktığı Ülker, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından kendine gelen Ülker, "Daha önce birçok yerde güvenlik görevlisi olarak çalıştım. Beni işe alma sözü veren müdürü bulumayınca ondan yardım istedim. Bana, hakaret edip üzerime saldırdı" dedi. Polis, kaçan güvenlikçiyi yakalamak için çalışmalara başlarken, olay yerinde bulunan boş kovanların kuru-sıkıdan bozma tabancaya ait olduğu belirledi.

Selamet ÖZ/DHA/Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 10:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
c.aker IP: 88.242.121.xxx Tarih : 6.01.2007 12:49:22
bende guvenlık gorevlısıyım bende bi gun iş gorusmesıne gidipte sopa yersem nolcak hem ben daha yenıyım aman allah korusun abimizede gecmıs olsun dayakcı guvenlıkcı delı heralde