15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Çarşamba günü yağmur geliyor

Türkiye, çarşamba gününden itibaren yeni bir yağışlı hava kütlesinin etkisine girecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yurt genelinde çarşamba gününe kadar fazla yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıklarında ise değişiklik olmayacak.

Yurdun iç ve batı kesimlerinde bugün ve pazartesi günü aralıklı olarak hafif yağışlar görülecek. Salı günü Marmara Bölgesi'nin tamamıyla, Ege ve Batı Akdeniz Bölgesi'nde yağış görülmesi bekleniyor. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak.




Çarşamba günü ise Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batısı, Tunceli ve Malatya çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışlar iç kesimlerde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise kar şeklinde olacak. Sıcaklıklar yağış alan yerlerde 4 ila 2 derece düşecek. 



Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmazken iç ve doğu bölgelerde, özellikle İç Anadolu, Doğu Anadolu ile Bolu Dağı çevrelerinde sis görülecek. Bunun yanında İç ve Doğu Anadolu'da gece sıcaklıkları düşük olacağı için meteoroloji yetkilileri, sürücüleri don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları yönünde uyarıyor. 





































































     


A.A
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2007 Pazar 16:11:17
Güncelleme :11 Şubat 2007 Pazar 16:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?