22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

'Çarşı'da kanlı hesaplaşma

Beşiktaş tribün liderlerinden Ferdi Aslan (39), Beşiktaş’taki Balıkçılar Çarşısı’nda, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

 
 

Beşiktaş camiasını üzen olay, önceki gece İstanbul Beşiktaş’taki Şehit Asım Caddesi’nde meydana geldi. Siyah-Beyazlı kulübün tribün liderlerinden Ferdi Aslan, bir hafta önce tribünde açılan pankart nedeniyle tartıştığı öne sürülen Alpay Ketenci’nin silahlı saldırısına uğradı. Başından ağır yaralanan Aslan, hemen hastaneye kaldırıldı.

Saldırıda, Aslan’ın yanında bulunan Beşiktaş tribününün tanınmış isimlerinden Turgay Kösedağ ise kolundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki Ferdi Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kösedağ’ın ise tedavisinin tamamlanmasından sonra taburcu olduğu bildirildi.

Beşiktaş kapalı tribününün müdavimlerinden biri olan Alpay Ketenci ile Ferdi Aslan’ın yakın bir zamana kadar çok iyi arkadaş oldukları, tribünde açılan pankartlar nedeniyle bir süre önce tartıştıkları, son olarak geçtiğimiz hafta Beşiktaş’taki bir kafede kavga ettikleri öğrenildi. Emniyet güçleri Çarşı Grubu’nun önde gelen isimlerinin ifadelerine başvururken, Aslan’ın katil zanlısı Ketenci’nin yakalanması için çalışma başlattı. Beşiktaş Yönetimi de gelişen olaylarla ilgili Emniyet’ten bilgi aldı.

 

 
 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Aslan’ın ölümü üzerine Çarşı Grubu, internet sitesi ‘www. forzabesiktas.com’un yayınına ara verdi. Adli Tıp Kurumu’na getirilen Arslan’ın cenazesinin bugün Zincirlikuyu Camii’n-de öğle kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

 
 

ÇARŞI GRUBU SİTESİNİ KARARTTI
Beşiktaş Çarşı Grubu, tribün liderlerinden Ferdi Aslan’ın ölümü üzerine ‘www.forzabesiktas.com’ adlı internet sitesinin giriş sayfasına Aslan’ın fotoğrafını koyarak yayınına ara verdi

Vatan
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2007 Pazartesi 08:44:27
Güncelleme :3 Eylül 2007 Pazartesi 08:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?