15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Çelik-İş'in acı günü

Karabük'te meydana gelen kazada, Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Yaşar Çınar'ın kullandığı otomobil otobüsün altına girdi.

Kazada, Yaşar Çınar yaralanırken, askere giden oğlu Muharrem (29), eşi Aysel (48) ve küçük oğlu Kadir (25) hayatını kaybetti.


Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Yaşar Çınar'ın (46) kullandığı 06 AV 6440 plakalı otomobil, Karabük'ten Ankara istikametine giderken, Cildikısık tüneli girişinde, havanın yağmurlu ve yolun kaygan olmasından dolayı aşırı hız yapınca virajı direksiyon hgakimiyetini kaybderek kayganalşan yolda dönmeye başldı. Hızın da etkisiyle dönen araç karşı yönden gelen Has Turizme ait Nurittin Görür'ün kullandığı 06 HAS 59 plakalı otobüs ile çarpıştı.


Kazada araç içersinde bulunan Yaşar Çınar ve askere giden oğlu Muharrem Çınar ağır yaralanırken küçük oğlu Kadir ile eşi 48 yaşındaki Aysel Çınar olay yerinde hayatını kaybetti.


Yaşar Çınar ile askere gidecek oğlu Muharrem Çınar Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen askere gidecek olan evli olduğu öğrenilen Muharrem Çınar (29) kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Otobüs sürücüsü Nuriddin Görün, "Karabük isitkametinde gelen araç aşırı hızlıydı ve kayarak üzerimize geldi. Ben durduğum halde araç dönerek üstümeze geldi ve bize vurup kayalıklara çarptı" dedi.

Ailenin, büyük oğulları Muharrem Çınar'ı Isparta'ya askerlik görevini yapmak için yola çıktıkları belirtilirken, evli ve eşinin hamile olduğu belirtildi.


Otobüste bulunun 10 yolcu ise kazayı yara almadan atlattı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 17:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup ünal IP: 88.249.10.xxx Tarih : 12.12.2007 20:01:45

kardemir işçisi olarak yaşar abimizin acısını ciğerimden paylaşıyorum ALLAH cc ölenlere rahmet etsin inşallah bir de artık karayolları karabük ismet paşa yolu arasını incelesin.trafik işaretlerinin yerleri bile ters yol çift şeritten tek şerite bu şekilde mi geçer?