16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çılgın koca dehşeti: 2 ölü

Esenyurt'ta kaçırarak evlendiği dini nikahlı eşini ve ağabeyini yaralayan çılgın koca ve arkadaşları, kadının annesi ve kardeşini de öldürdü.
Olay, Haramidere Adile Naşit Caddesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Mardinli olduğu öğrenilen Mehmet Ö. ile Meliha Kılıç (21), 4 ay önce kaçarak evlendi. Daha sonra ailelerin barışması sonucu dini nikahı kıyılan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışmaya başladı. Kocasından sürekli dayak yediğini iddia eden Meliha Kılıç, baba ocağına geri döndü.

Şikayetçi olan aile, Esenyurt Jandarma Karakolu'na başvurdu. Jandarma tarafından istenilen darp raporunu almak üzere 52 HC 190 plaka otomobille yola çıkan Meliha Kılıç ve ailesini, koca Mehmet Ö. ve 2 arkadaşının bulunduğu 34 AV 3663 plakalı minibüs takibe aldı. Otomobile minibüsleriyle çarpan şahıslar, otomobilin şarompole yuvarlanması sonucu neye uğradıklarını şaşıran aileye bıçakla saldırdı. Gelinin annesi Sevil Kılıç (55) ve gelinin kardeşi Muhsin Kılıç (24), aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Gelin ise ensesinden aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yaralanan gelin ve ağabeyi Erdal Kılıç, Avcılar Anadolu
Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, zanlı damat ve 1 arkadaşını gözaltına aldı. Diğer zanlıyı arama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi. 

Hastane önünde bekleyen ailenin yakınları ise, vahşete tepki göstererek, "Kartal marka araçla hastaneye rapor almaya giderken, minibüsle çarparak şarompole yuvarlamışlar. Daha sonra da yaralanmalarına neden olduktan sonra bıçaklayarak öldürmüşler. Eşinin de boğazını kesmişler. Bu bir töre ise böyle töre olmaz olsun. Bu tam bir vahşet. Kızımızı sürekli dövüyormuş. Böyle töreye lanet olsun. Damat, 'Bu eve giren bir daha çıkamaz' diyormuş" diyerek feryat etti. Hastane önünde gergin bekleyiş sürerken, katil
zanlısı damadın Mardin'de başka bir kızla nişanlı olduğu da iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 02:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?